Wege burger
Wegetariański burger
Składniki:
– żółty ser
– liść/liście sałaty
– bułki na (ham)burgery np. firmy Shulstad
– ogórek
– ketchup
Sposób przyrządzania:
Do bułki wsadzić ser (bułki mozna kupić w każdym sklepie a la Auchan, Geant, E.Leclerc, Real) i wsadzić bułkę do wcześniej nagrzanego na 150 stopni piekarnika. Grzać aż ser zacznie się rozpuszczać. Zbyt długie trzymanie bułki wpływa na to, że jest ona później bardziej twarda. Wyjąć bułkę z piekarnika „otworzyć” ją i do środka wsadzić liść sałaty, pokrojony ogórek i polać ketchupem. Jeśli ktoś ma inne upodobania warzywne, może dodać coś jeszcze lub zamienić owe warzywa na jakieś inne. Technika zawartości dowolna 😉
Nadesłał/a: Meroniku
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.