Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone


Składniki:

  • ser (najlepiej twardy)
  • bagietka
  • pieczarki
  • pomidor
  • odrobina masła
  • przyprawy (np. pieprz, papryka)

    Sposób przygotowania:

    Przekroić bagietkę wzdłuż, następnie na pół. Troszkę posmarować masłem (aby ser lepiej się „przylepił”), posypać startym wcześniej serem.
    Pokroić pomidory, w zasadzie posiekać. Pokroić pieczarki w małą kostkę.
    Posypać bagietki najpierw pieczarkami, następnie odrobiną pomidorów.
    Doprawić ostrą papryką lub pieprzem, zależy od gustów.
    Nagrzać piekarnik na ok. 150 stopni, na blaszcze włożyć zapiekanki. Poczekać aż ser całkowicie się stopi, wyjąć i jeść 😀
    SMACZNEGO 🙂


    Nadesłał/a: Lola11