Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone


Składniki:

  • makaron świderki (450g)
  • mieszanka CHIŃSKA – firma HORTEX (1 op.)
  • lekko podsmażane pomidory – PUDLISZKI (1 słoiczek)
  • oliwa z oliwek z czosnkiem – 3 łyżki
  • sos sojowy do smaku
  • PODLASKA przyprawa dla wegetarian (może być inna)

    Sposób przygotowania:

    Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu z odrobiną oliwy w oliwek z czosnkiem,odcedzić.
    Mieszankę chińską udusić na oliwie i lekko podlać wodą aby nie przywierało do patelni,dołożyć smażone pomidory i jeszcze chwilę podusić razem,dodać do smaku sos sojowy i przyprawę.
    Razem wymieszać i podawać na gorąco. PYCHOTKA!!!
    SMACZNEGO!
    PS: można posypać delikatnie parmezanem. (w wersji wegetariańskie)


    Nadesłał/a: women41