A nie sądzisz, że byłoby ją drożej i trudniej pozyskać z wątroby? Lub z innych zwierzęcych szczątków? A skąd sa twoje wiadomości (o ile mozna wiedzieć).
Nie chodzi o to co ja sądzę tylko o rzetelne, sprawdzone informacje. Ty powyższą informację napisałaś w taki sposób, że można uznać iż zaczerpnęłaś ją z jakiegoś kompetentnego źródła. Ja dla odmiany wspomniałam, że jedynie słyszałam... Myślę, że wielu osobom na tym forum taka informacja bardzo by się przydała. Truskawce też. Czy możesz podać źródło tej informacji?
[edytowane 15/9/2006 od dolorez]
Kiedyś wpadły mi do ręki krówki z ,,biedrony" patrzę na skład a tu nie mu lecytyny sojowej. Więc jak ktoś lubi to polecam.
A czy masło roślinne ma D3-skoro roślinne to chyba nie, no nie?
najbardziej ze słodyczy brajuje mi wafelków. ale mam na to swój sposób-robię je w domku
Jeśli sery to albo feta albo topione hohlandy.
Na obiadek polecam zupki warzywne winiary np. brokułowa 😛
czy jest wsrod uzytkownikow jakis maslozerca??? lub margarynozerca??? caly czas meczy mnie kwestia tego czym jutro bede smarowac pieczywo :casstet:
please help me! jakiej firmy uzywacie? moze mi ktos polecic
acha, jeszcze pytanko
czy korzystacie z przepisow zamieszczonych na tej stronie i innych wegetarianskich? w bardzo wielu z nich jest maslo lub margaryna. czym je wtedy zastapic? a moze jest jakis wspanialy producent o ktorym wiadomo ze nie pozyskuje witaminy D3 ze zwierzat?.... bylabym wdzieczna za jego odtajnienie:)
z gory dzieki za odp.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja