Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

  

  RSS

ritch
początkujący
Dołączył: 18 lat  temu
Posty: 11
27/01/2007 11:59 pm  

[edytowane 26/5/2016 od ritch]

[edytowane 26/5/2016 od ritch]


OdpowiedzCytat
Olla
 Olla
bywalec
Dołączył: 17 lat  temu
Posty: 484
28/01/2007 12:43 am  

Proszę tu jest wszystko to i owo 🙂

http://www.vitalia.pl//index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/148&cookie=1


OdpowiedzCytat
Zarathos
bywalec
Dołączył: 19 lat  temu
Posty: 339
28/01/2007 1:00 am  

A - 317 IU
B1 - 0,031 mg
B2 - 0,254 mg
B3 - 0,037 mg
B5 - 0,627 mg
B6 - 0,07 mg
B9 - 23 mcg
B12 - 0,5 mcg
D - 24,5 IU
E - 0,7 mg
H - 9,98 mcg
Cholina - 215,06 mg
Inositol - 5,39 mg
E - 1,2 mg

Witamina K występuje w ilościach śladowych (poniżej 10 pikogramów/100 gramów masy jajecznej).

[b]OBYWATELU! PAMIĘTAJ: GOOGLE JUR FRJEND[/b]

"Jastrambij. Que babatum intus cruce, ornatum in campo celestino,et in galea accipitrem defert." - Jan Długosz, kronikarz i sekretarz biskupa krakowskiego Zbigniewa Oleśnickiego


OdpowiedzCytat
  
Praca