Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Przetwory z soi, soczewicy itp.  

  RSS

Michalina
rozmówca
Dołączył: 18 lat  temu
Posty: 55
20/08/2007 9:04 pm  

Szukałam za pomocą szukacza podobnego tematu na tej stronie i go nie znalazłam. Jednak jeżeli on już istnieje, to po prostu podajcie gdzie mam go szukać.

Chodzi mi o to, czy można pasteryzować strączkowe i robić z nich przetwory. Zastanawiam się jak zrobić do tego zalewe. Może wiecie?


OdpowiedzCytat
fraulein
początkujący
Dołączył: 18 lat  temu
Posty: 12
28/08/2007 3:25 pm  

no pewnie ze mozna, chyba zle szukalas. moja mama robila nawet fasolke szparagowa w sloikach. wejdz na wegetarianska ksiazke kucharska na pewno znajdziesz


OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
Dołączył: 18 lat  temu
Posty: 829
28/08/2007 3:35 pm  

Np. tutaj:

http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=49

hide and seek


OdpowiedzCytat
Anulka7
forumowicz
Dołączył: 17 lat  temu
Posty: 46
29/08/2007 2:43 pm  

mozna,mozna:) ja w tym roku juz rozpoczelam produkcje przetworow:D jutro mam zamiar sie wziac wlasnie za cieciorke i soczewice w pomidorach;) raz kupilam taki sloik juz gotowy, bardzo smaczne- ale wiadomo swoje zawsze lepiej smakuje;)


OdpowiedzCytat
  
Praca