Co prawda nie na obiad ale jadlam dzisiaj fajny wynalazek z czech kupiony w polskim sklepie ze zdrową żywnością.
Nazywa się to "mozaika brokułowa" Ale jeden minus to to że wyglądem i troszkę smakiem przypomina taki rodzaj wędliny której nie lubiłam nawet jak jadłam mięso.
Ale oprócz tego jest spoko:)
a ja dzis pierwszy raz robilam samosy;) pychotka:)
Kurcze zazdroszczę. Ja też kiedyś robiłąm dokładnie jak w przepisie. I wyszły dokładnie jak na zdjęciu, ale w smaku.... Cóż mogę powiedziec. Musiałam zrobic cos nie tak albo miałam zły przepis bo wszytskie samosy poszły do kosza 🙁
U mnie póki co rządzą zupki. Dziś pomidorowa!
greene powiem Ci, ze tez sie balam je robić, bo nie mam szczescia do wypiekow typu kopytka czy pierogi wiec sie obawialam. wiec zamiast smazenia , je upieklam w piekarniku i nie mialy szans sie rozpaść. A farsz radze taki jak ze stronki puskai. Po paru razach musi się udać 🙂 Robilam "samosy z prostym farszem";)
[edytowane 23/4/2010 przez Wege-Aneta]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja