[b]Vegesmile [/b] , wstaw sobie, proszę, podlinkowany adres strony do podpisu, taka reklama w każdym poście jest nieco nie na miejscu, zwłaszcza że nie da się nawet kliknąć w link (a w podpisie kto będzie chciał, ten kliknie).
Zdjęcia piękne tak w ogóle 🙂
http://szydelkoikoraliki.blogspot.com
Hmmm brzmią smacznie te kotlety! A to z białej kapusty? Bo słyszałam też o kotletach z pekińskiej... i co tam jeszcze dodajesz, jeśli można spytać? 🙂
EDIT ajć, żeby nie robić offtopu 😉 u mnie wczoraj były kotlety z selera, a dziś z czerwonej soczewicy 😛
[edytowane 15/8/2012 przez vegesmile]
jestem lewakiem.
Siadły mi akumulatorki w aparacie, a szkoda, bo wczoraj machnęłam sobie naleśniki z farszem warzywnym(pomidory, cebula, czosnek, kolorowe papryki, kukurydza, dużo przypraw, odrobine sera żółtego). Zawinęłam to i dodatkowo zapiekłam - łał fattysiu 😎 następnym razem podasz to sobie z jakimś sosikiem 😛
Białowieska się Puszcza.
Hmmm brzmią smacznie te kotlety! A to z białej kapusty? Bo słyszałam też o kotletach z pekińskiej... i co tam jeszcze dodajesz, jeśli można spytać? 🙂
To są kotlety ze zwykłej kapusty. Są z przepisu, który znalazłam w serwisie puszka.pl- kotlety mielone z kapusty.
A ja dziś na obiad zrobiłam ziemniaki, mizerię i kotlety z kaszy jęczmiennej.
Dzisiaj było coś boskiego. Zrobię prędko powtórkę i wrzucę na bloga *ślina*
W roli głównej: pieczone w ćwiartkach ziemniaki z odrobiną oliwy, ciemnym sosem sojowym i tymiankiem. Proste a tak cudowne w smaku!
Do tego duszone pory, cukinia, fasola w sosie na bazie pasty z pieczonej papryki (wg przepisu z bloga www.jadlonomia.com)
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja