Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Tego w życiu nie zjem!  

Strona 6 / 10 Wstecz Następny
  RSS

adamrozew
stały bywalec
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 524
25/01/2009 10:25 am  

Grzyby, sam zapach smazonych czy gotowanych grzybow, powoduje, ze zwiewam.


OdpowiedzCytat
krysia
bywalec
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 397
25/01/2009 1:01 pm  

Grzyby, sam zapach smazonych czy gotowanych grzybow, powoduje, ze zwiewam.

A u mnie odwrotnie-przepadam za grzybami i moge je jeść na okrągło w różnych postaciach i różne.oczywiście wolę te z lasu,pieczarki stawiam na ostatnim miejscu 🙂

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144


OdpowiedzCytat
Filomena
bywalec
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 115
25/01/2009 9:35 pm  

Ja nie lubię brukselki :casstet:

też jej niecierpię!!! bleee! i co dziś dojrzałam w zupie jaką mi ugotowano?


OdpowiedzCytat
Wege-mewka
bywalec
Dołączył: 15 lat  temu
Posty: 235
31/05/2009 5:49 pm  

Mnie odrzuca od m.in. rzeczy nie wegańskich. ; ]
Co do owoców... Ktoś pisał o awokado i granacie. To pierwsze raz spróbowałam i blee.. A granatu nie jadłam jeszcze x)
Czosnek w małych ilościach, cebula tak samo.
Brukselki dawno nie jadłam więc nie pamiętam jej smaku, ale raczej była nie dobra. No i co jeszcze... Oo odrzuca mnie zapach wielu przypraw. A jeśli w jakiejś potrawie jest kminek... To nie jest jadalne.
No i jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę: )


OdpowiedzCytat
ashley_XD
rozmówca
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 69
31/05/2009 10:24 pm  

Mnie odrzuca od m.in. rzeczy nie wegańskich. ; ]
Co do owoców... Ktoś pisał o awokado i granacie. To pierwsze raz spróbowałam i blee.. A granatu nie jadłam jeszcze x)

avokado samo w sobie nie jest zbyt smakowite, do tego ma dziwną konsystencję.... ale warto go pokroić w kostkę, dodać również pokrojonego w kostkę grejpfruta, odrobinę soku z cytryny, jakiejś świeżej zieleninki. Pycha! 🙂

a wracajac do tematu - nie lubie szpinaku takiego przemielonego, gotowanej marchewki, białego ryżu, duszonych podpieniek (do dziś pamietam zatrucie nimi 🙁 )


OdpowiedzCytat
tuttifrutti
początkujący
Dołączył: 13 lat  temu
Posty: 7
03/06/2009 3:19 pm  

a ja nie znosze koperku:/ niby taka zwykła przyprawa jak każda a inna a jednak nie potrafie znieśc jego smaku. I jeszcze nie lubie gotowanej kapusty - bo mama mnie w dzieciństwie nią ciągle faszerowała 😛

swoją drogą zastanawialiście się skąd się biorą te nasze "antypatie"? Bo że ktoś się zatruł i dlatego teraz ma awersje to jest logiczne, ale dlaczego ja nie lubie koperku a ktoś inny brukselki mimo, że żadnych negatywnych doświadczeń z nimi nie mieliśmy. Ciekawa sprawa...

Zdrowie zdrowie i jeszcze raz zdrowie 🙂


OdpowiedzCytat
czapla_666
bywalec
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 230

OdpowiedzCytat
Princess_Leia
bywalec
Dołączył: 15 lat  temu
Posty: 143
11/06/2009 9:42 pm  

groszek i brukselka... w życiu.! :crash:

sky's the limit.


OdpowiedzCytat
czapla_666
bywalec
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 230
12/06/2009 12:58 am  

Nowe odkrycie- lody "guma balonowa" i zielony melon:D Masakra:P

Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)


OdpowiedzCytat
JAGA
 JAGA
forumowy expert
Dołączył: 17 lat  temu
Posty: 1385
12/06/2009 3:30 am  

antyklub brukselki powiększa się- osobiście uwielbiam to specyficzne warzywo i ochoczo wyjadam z zup, mieszanek warzywnych itd (Janusz nie lubi-więcej jest dla mnie 😉 )


OdpowiedzCytat
Dita
 Dita
forumowicz
Dołączył: 13 lat  temu
Posty: 21
13/06/2009 6:33 pm  

Ja nienawidzę rodzynek, rzodkiewki, cebuli (chyba że jej mało, i jest w czymś)
I jeszcze by się pewnie coś znalazło, ale teraz nie przychodzi mi do głowy


OdpowiedzCytat
olaboga
początkujący
Dołączył: 13 lat  temu
Posty: 7
01/07/2009 12:58 am  

nie znoszę ogórków kiszonych bleee... sam zapach mnie odrzuca i nie dałabym rady rozmawiać z kimś kto je jadł, ani nawet w jednym pomieszczeniu przebywać. Tak to seler szpinak i inne warzywa wprost uwielbiam:D awokado nie podchodzi mi zbytnio, pewnie dlatego że nie wiem jak podawać, ale staram się dodawać do zup ze względu na walory odżywcze. Tak to jeszcze musztarda- ochyda!!! i jeszcze czerwona i kiszona kapusta, w ogóle kiszonych rzeczy nie lubię, za to surowe mniam ! 🙂


OdpowiedzCytat
haku
 haku
rozmówca
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 56
02/07/2009 12:22 am  

ja nie lubię bananów 😮 pewnie 'w życiu' bym je zjadł ale tylko z przymusu
nie przepadam też za gruszkami ananasami czy brzoskwiniami i pewnie kilkoma innymi owocami
zawsze się od rodziny nasłucham że beznadziejny wege jestem 😡
brukselki też chyba nie lubię ale jadłem ją tlyko kilka razy i to dawno temu
zresztą co do warzyw jestem dużó mniej wybredny


OdpowiedzCytat
bíumbíumbambaló
rozmówca
Dołączył: 14 lat  temu
Posty: 51
25/03/2010 11:15 pm  

Jajka na twardo... od dziecka serdecznie ich nienawidzę. Sam zapach mnie wytrąca z równowagi, jest obrzydliwy.
Nie lubię też curry.

Do tego dochodzą te ohydne samosy z Green Way'a.
Nie lubię też kotletów sojowych.

Co do reszty - są to po prostu rzeczy, które mogę zjeść, ale bez przekonania.


OdpowiedzCytat
mirecha
rozmówca
Dołączył: 13 lat  temu
Posty: 74
29/03/2010 12:45 am  

nie lubię brukselki, selera, gotowanej pietruszki, brukselki, szpinaku, pomidorów innych niż surowe (suszonych, pieczonych, grilowanych ohyda), zbyt dużej ilości lubczyku, produktów sojowych o smaku mięsa, mleko sojowe też tak sobie, boję się świeżych śliwek bo na pewno siedzą tam ruchome robale bleeee...
aż mi się niedobrze zrobiło jak zaczęłam o tym myśleć...

"wrogowie radia Maryja niech będa przeklęci"


OdpowiedzCytat
Strona 6 / 10 Wstecz Następny
  
Praca