Owszem, jadalne, ale czy zdrowe?
Jako substytut cukru białego polecam
cukier brzozowy (ksylitol), ew. cukier trzcinowy.
[edytowane 26/6/2010 przez DaveDorian]
''Bogowie są dziwni. Im bardziej ich czcisz, tym więcej złych duchów zsyłają ci nazajutrz by tańczyły ci w głowie...''
Dokładnie. Skoro piszę, że Acesulfam K jest syntetyczny, to jak może mieć w sobie składniki pochodzenia odzwierzęcego? Maksymilian, czytaj ze zrozumieniem. 😛
''Bogowie są dziwni. Im bardziej ich czcisz, tym więcej złych duchów zsyłają ci nazajutrz by tańczyły ci w głowie...''
W sumie Maksymilian mógł się pomylić - raczej ciężko skojarzyć rzeczy pochodzenia odzwierzęcego z czymś naturalnym (jak np żelatyna, podpuszczka, guanylanetc)
20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja