[url] http://szpieg-sms.pl/ [/url]
Co to jest??? Takie coś przyszło do mnie na skrzynkę w reklamach.
Pierwsze pytanie, czy to działa?
Jeżeli działa, to jak to możliwe że jest legalne??
[url] http://www.sprawnik.pl/artykuly,10223,14270,szpieg-sms[/url]
[edytowane 16/3/2013 przez cienkun]
Idę dziś na przyjęcie-niespodziankę i powinnam przynieść coś do jedzenia. Nie mam pojęcia co zrobić... muszę zrobić coś odlotowego, żeby wszystkich wbiło w fotele, że wegan szama może być dobra i niedroga. Jakieś pomysły? Będę wdzięczna 🙂
Hmmm, może coś, co nie jest zbyt dalekie od smaku mięcha.
Polecam kotlety z soczewicy w panierce z mąki i dużej ilości rozmarynu.
Kotlety z cieciorki może?
Albo pastę z tofu? Możliwości są tysiące.
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Fakt, sam się wkręciłem 😉
Co do twojego szpiega:
[i]Usługa jest tylko zabawą i nie zawiera prawdziwych materiałów: brak możliwości ich pobrania.[/i]
Moim zdaniem to próba wyciągnięcia kasy, ale kto ich tam wie.
Echelon i tak zapisuje wszystkie smsy i maile wysłane skądkolwiek gdziekolwiek, więc takie coś to małe piwo 😉
[edytowane 16/3/2013 od eRZet]
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Chcecie się pośmiać?
Artykuł gościa z UR, podobno profesora:
"Mięso dodaje energii wyczerpanym miłosnymi podbojami - jest najlepszym generykiem niemającym skutków ubocznych" "Nie da ci viagra, nie da zielenina, tego co daje mięso i wędlina!" "Czerwone mięso, jakim jest wieprzowina, to silny afrodyzjak, gdyż kolor czerwony uważa się za najbardziej erotyczny"
Nawet moje wszystkożerne koleżanki polewały z tego równo :rotfl:
Szczurunia dobre
Prof. Władysław Migdał
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy
30 - 149 Kraków, ul Balicka 122
Link do tej katedry:
http://wtz.ar.krakow.pl/jednostki/kat_prod_zw/kat_prod_zw.htm
Pan Migdał należy do koła łowieckiego
http://www.poluje.pl/mysliwy,15415
Spożycie mięsa a choroby cywilizacyjne (rok 2007)
http://tiny.pl/h8tbr
W tym artykule pan Migdał zaprzecza tezie z artykułu z gazety.
Rok 2012
Forum: Produkcja mięsa w południowo-wschodniej Polsce
http://tiny.pl/h8tbw
fragment:
W trakcie konferencji wielokrotnie podkreślano, że wołowina jest wartościowym mięsem o niezwykłych walorach kulinarnych oraz odżywczych, między innymi jako źródło pełnowartościowego białka, żelaza, potasu, fosforu i magnezu, witamin z grupy B, A, D i E oraz przeciwutleniaczy. Mówił o tym między innymi prof. dr hab. Władysław Migdał z Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Uczestnicy forum mieli okazję poznać te walory w czasie degustacji przygotowanej przez uczniów Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie oraz kucharzy z hotelu Hyatt w Warszawie.
Jak widać poglądy na spożycie mięsa nawet u profesorów się zmieniają (2007 a 2012).
Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty.
:yltype:
[edytowane 27/3/2013 przez Jędruś]
Jak tak cicho to ja o poradę poproszę;)
W niedzielę planuję obiad dzielony z mięsożercą. 😛 W myśl zasady 'przez żołądek do serca' potrzebuję pomysłu na coś prostego, smacznego, najlepiej do białego wina ale niekoniecznie. Szykuje mi się stresująca rozmowa, może obiadem coś ugram, facet w końcu. 😛
Daiana, to:
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/walentynki/tarta_z_ciasta_francuskiego/przepis.html
mój mięsożerca uwielbia 🙂
Duża ilość sera i warzyw sprawia, że to danie doskonałe pod białe wino 🙂
[edytowane 3/5/2013 od StellaArtois]
Lazania super pomysł - muszę tylko wypróbować piekarnik bo chyba słabo grzeje i nie wiem czy coś się tam upiecze.
Zapomniałam dodać, że jestem weganką więc ser odpada chociaż 2 opcja pewnie byłaby strzałem w 10 dla niego 🙂
Dziękuję wam bardzo za pomysły - jakbyście jeszcze na coś wpadli to dajcie znać 🙂
[edytowane 3/5/2013 od Daiana]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja