Wyniki konkursu na jesienne, rozgrzewające, energetyczne dania wegańskie
Dziękujemy za przepisy nadesłane w konkursie kulinarnym na jesienne potrawy roślinne, wspierające zdrowie i odporność. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.
Wśród zgłoszeń do listopadowej edycji konkursu dominowały zupy, rozgrzewające potrawki, gulasze, dania obiadowe z jesiennymi warzywami, potrawy z dodatkiem czosnku, imbiru, chilli i aromatycznych przypraw. Nie zabrakło również słodkich wersji potraw.
Postanowiliśmy wyróżnić aż 4 osoby. Egzemplarze książki Karoliny i Macieja Szaciłło Jedzenie, które leczy, ufundowane przez Wydawnictwo Zwierciadło, trafiają do poniższych osób:
Katarzyna Halicka – Zupa cebulowa z grzankami i serem z nerkowców
Paulina Krzyżanowska – Ramen z marynowanym tofu
Anna Sikora – Owsiane placki dyniowe z bananem i cynamonem
Patryk Jaworski – Rozgrzewająca grochówka z wędzonym tofu
Serdecznie gratulujemy!
Wszystkie osoby, które wzięły udział w zabawie otrzymają także Bon rabatowy do wykorzystania na dowolne zakupy w sklepie Wegestudio.pl, w którym znaleźć można inspirujące pomysły na prezenty świąteczne dla bliskich.
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.