Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Dziękujemy za przepisy nadesłane w konkursie kulinarnym na jesienne potrawy roślinne, wspierające zdrowie i odporność. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.

Wśród zgłoszeń do listopadowej edycji konkursu dominowały zupy, rozgrzewające potrawki, gulasze, dania obiadowe z jesiennymi warzywami, potrawy z dodatkiem czosnku, imbiru, chilli i aromatycznych przypraw. Nie zabrakło również słodkich wersji potraw.

Postanowiliśmy wyróżnić aż 4 osoby. Egzemplarze książki Karoliny i Macieja Szaciłło Jedzenie, które leczy, ufundowane przez Wydawnictwo Zwierciadło, trafiają do poniższych osób:

Katarzyna Halicka – Zupa cebulowa z grzankami i serem z nerkowców
Paulina Krzyżanowska – Ramen z marynowanym tofu
Anna Sikora – Owsiane placki dyniowe z bananem i cynamonem
Patryk Jaworski – Rozgrzewająca grochówka z wędzonym tofu

Serdecznie gratulujemy!

Wszystkie osoby, które wzięły udział w zabawie otrzymają także Bon rabatowy do wykorzystania na dowolne zakupy w sklepie Wegestudio.pl, w którym znaleźć można inspirujące pomysły na prezenty świąteczne dla bliskich.