Podziel się!Share on Facebook64Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Dziękujemy za wszystkie przepisy nadesłane w konkursie kulinarnym na roślinne lody. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.

Tematem wrześniowej edycji konkursu kulinarnego były lody – wegańskie, wyłącznie z roślinnych, naturalnych składników. Wasze propozycje pozytywnie nas zaskoczyły. Przepisy jakie otrzymaliśmy skutecznie obalają mit, że lody bez krowiego mleka to wyłącznie owocowe sorbety. Kremowe, domowe lody wegańskie z ciekawymi dodatkami są jak najbardziej możliwe do przyrządzenia w domu.

Poniżej wyróżnione osoby, do których trafią rzemieślnicze lody wysokiej jakości, ufundowane przez partnera edycji konkursu, lodziarnię MICARE vegan ice cream.

  1. Aneta Dąbrowiecka, naturalnie srebrne lody
  2. Dominika Lasota, lody czekoladowe z karobem
  3. Wioletta Szyszkowska, lody z aquafaby

Dodatkowo pomysł na srebrne lody zaproponowany przez panią Anetę zostanie profesjonalnie zrealizowany przez pracownię Micare i pojawi się w ofercie lodziarni!!!

Serdecznie gratulujemy!

Wszystkie osoby, które wzięły udział w zabawie otrzymają Bon rabatowy do wykorzystania na dowolne zakupy w sklepie Wege Studio.

A już niebawem kolejna edycja konkursu!