Podziel się!Share on Facebook2Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Czas na wyniki konkursu na potrawy wegańskie na surowo. Dziękujemy za nadesłane przepisy. Poniżej przedstawiamy nagrodzone propozycje.

Kuchnia surowa (witariańska) to dobry sposób na odświeżenie i oczyszczenie organizmu na wiosnę. Premiowaliśmy proste, zdrowe dania kuchni witariańskiej, oparte na ogólnie dostępnych oraz nieprzetworzonych składnikach.

I tak, najnowszą książkę Karoliny i Macieja Szaciłło Dieta Raw Food, ufundowaną przez Wydawnictwo Zwierciadło, otrzymują:

Joanna Kwiatkowska za Raw kanapki z wegańskim twarożkiem ze słonecznika
Anna Bryszewska za przepis na Surowy ‚pasztet’ z gryki / gryczany twarożek
Natalia Ploszkiewicz za kolorowe propozycje na lekkie, wiosenne sałatki

Serdecznie gratulujemy!
Wszystkim osobom dziękujemy za udział i nadesłane przepisy.
Już teraz zapraszamy na kolejną edycję konkursu, której tematem będą wegańskie zupy 🙂