Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone


Składniki:

  • 4 przedwczorajsze przechowane w zamrażarce bułki
  • maggi
  • natka pietruszki
  • majeranek

    Sposób przyrządzania:

    Jeśli masz w domu nadmiar bułek i nie chcesz aby zczerstwiały, to włóż je do zamrażarki. Bardzo łatwo sprawić aby znów były jak świeże.
    Rozgrzej piekarnik do 150 stropni.
    Bułki rozłóż na wyłożonej folią aluminiową blasze.
    Wierzch bułki posyp szczyptą natki pietruszki i majeranku. Delikatnie skrop ją orginalną maggi w płynie.
    Włoż je do piekarnika na 4 minuty, po czym wyłącz piekarnik a bułki pozostaw w nim jeszcze na 5 minut.
    Po wyjęciu ich z pieca będą smaczne i chrupiące.


    Nadesłał/a: waszakicia