Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Danie czasochłonne.


Składniki:

  • 1/2 główki kapusty pekińskiej
  • 300 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 6-8 kotletów sojowych
  • 400 dag makaronu sojowego, ryżowego lub zwykłego
  • przyprawy: sos sojowy, pieprz, olej winogronowy ok. 3 łyżki

    Sposób przygotowania:

    Makaron ugotować i odcedzić, następnie usmażyć z małą ilością oleju.
    Kotlety ugotować , pokroić w paseczki, a następnie podsmażyć na małej ilości oleju, przerzucić do innego pojemnika.
    Marchewkę zetrzeć na tarce, na dużych oczkach, podsmażyć.
    Kapustę obrać z liści, pokroić na duże kawałki, podsmażyć z dwóch stron.
    Na koniec wszystko razem wymieszać, skropić sosem sojowym, przyprawić pieprzem.
    Danie jest czasochłonne ,ale naprawdę pyszne i warte poświęconego czasu.
    SMACZNEGO!


    Nadesłał/a: Mikael