Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone


Składniki:

  • 4 średnie pomidory
  • 1 łodyga selera naciowego
  • 0,5 posiekanej czerwonej papryki
  • 2 łyżki świeżej bazylii
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • sól
  • pieprz cayenne
  • posiekana ostra papryka do smaku

    Sposób przygotowania:

    Zmiksuj składniki z blenderze. Zupa jest przepyszna!!!

    Jeśli chce się uzyskać zupę o „cięższej” konsystencji można dodać awokado.
    Zupę można podgrzać w gorącej wodzie do temp 40st. C (tak by była ciepła po włożeniu palca).
    Uwaga porcja jest dość duża, a zupy RAW FOOD należy jeść zaraz po przygotowaniu. Na jedną osobę polecam 1/4 składników.


    Nadesłał/a: Alexams