Polsoja wprowadziła na rynek kolejne rodzaje BIO tofu
Niedługo po wprowadzeniu nowej linii produktów – BIO tofu – którą zapoczątkowały BIO tofu z ziołami i BIO tofu naturalne, firma Polsoja rozszerzyła asortyment o kolejne produkty z tej serii: BIO tofu z pomidorami i bazylią, BIO tofu marynowane w sosie tamari i BIO tofu wędzone.
BIO tofu z pomidorami i bazylią, dzięki aromatycznym dodatkom i użyciu wyjątkowej mieszanki ziół, znakomicie sprawdza się zarówno na zimno, jako składnik sałatek i dodatek do kanapek, jak i w daniach gorących.
Z kolej BIO tofu marynowane w sosie tamari idealnie nadaje się do dań azjatyckich, jako podstawa past, a także jako dodatek do zimnych dań.
Intensywnie wędzonego smaku doda potrawom BIO tofu wędzone, które podobnie jak pozostałe rodzaje, można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. BIO tofu wędzone jest również niezastąpionym dodatkiem do wszelkiego rodzaju zapiekanek, a także tradycyjnych dań polskich.
Wszystkie surowce wykorzystane do produkcji BIO tofu Polsoi pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych i posiadają certyfikat NON GMO.
Tofu jest bogatym źródłem pełnowartościowego białka, naturalnym źródłem izoflawonów, wapnia, witamin z grupy B, magnezu i lecytyny. Tofu to produkt w 100% roślinny, bezglutenowy i pozbawiony laktozy.
Nadesłał/a: Wegetarianie.pl
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.