Konkurs na wegańskie danie bez glutenu
Zapraszamy do udziału w konkursie kulinarnym na autorskie, roślinne danie bez glutenu. Do zdobycia są egzemplarze wydanej niedawno książki „Zielenina bez glutenu”, autorki bloga Zielenina.
Zielenina bez glutenu to druga po Zieleninie na talerzu książka Magdaleny Cielengi-Wiaterek. I tym razem autorka gotuje zgodnie z zasadami: wegetariańsko, sezonowo, lokalnie, dodatkowo proponując nam kuchnię bez glutenu.
Pięknie wydana książka, podzielona zgodnie z porami roku, w przystępny sposób pokazuje, jak korzystać z lokalnych produktów przygotowując kolorowe i pyszne dania oparte na polskich kaszach, bogactwie warzyw i owoców. Wszystko okraszone sporą szczyptą ziół i aromatycznych przypraw tworzy zgraną całość.
Jak czytamy w opisie książki: „wegetariańskie gotowanie bez glutenu może być proste i przyjemne, a przy tym nie rujnujące domowego budżetu”. I właśnie na takie przepisy – łatwe w wykonaniu, z niedrogich składników, bazujące na sezonowych i lokalnych produktach czekamy.
Zapraszamy do dzielenia się Waszymi pomysłami!
Prześlijcie je do 15 listopada na adres konkurs@wegetarianie.pl – wybierzemy najciekawsze a ich autorzy/autorki otrzymają egzemplarz książki.
Regulamin:
1. Organizatorem konkursu jest portal Wegetarianie.pl
2. Konkurs trwa od dnia 3 listopada do 15 listopada 2016 roku.
3. Niniejszy konkurs nie jest grą losową w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach losowych i zakładach wzajemnych.
4. Udział w konkursie rozumiany jest jako nadesłanie na adres konkurs@wegetarianie.pl autorskiego przepisu według kryteriów zadanych w informacji o konkursie.
5. Nadesłane odpowiedzi zostaną ocenione przez organizatora, który wybierze laureatów.
6. Uczestnicy zostaną poinformowani o wygranej za pośrednictwem poczty elektronicznej.
7. Uczestnicy wyrażają zgodę na opublikowanie nadesłanych przepisów na stronach internetowych organizatora.
8. Udział w konkursie jest równoznaczny z akceptacją niniejszego regulaminu.
Nadesłał/a: Wegetarianie.pl
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.