Zdrowe desery i wypieki – bez glutenu, nabiału i rafinowanego cukru
Objęliśmy patronat nad polską premierą książki Henrietty Inmann – zawodowego cukiernika, która prezentuje przepisy na klasyczne wypieki i desery, jakie można spotkać w cukierniach, ale przygotowane z naturalnych, zdrowych składników.
Marzysz o zaspokojeniu apetytu na „małe co nieco” bez wyrzutów sumienia? Szukasz przepisów na pyszne i pełne aromatu klasyczne wypieki, ale przygotowane na zdrowy sposób? Jeśli tak, ta książka jest dla Ciebie!
W środku znajdziesz ponad 75 przepisów na słodkie i wytrawne wypieki oraz pyszne desery na wysokim poziomie. To idealna propozycja dla tych, którzy zrezygnowali ze spożywania glutenu, nabiału i rafinowanego cukru, ale nie chcą rezygnować z dobrego smaku.
Książkę można nabyć w naszym sklepie:
www.wegestudio.pl/pl/p/Zdrowe-desery-i-wypieki/529
O autorce:
Henrietta Inman jest utalentowanym cukiernikiem oraz właścicielem dwóch cukierni: Henrietta Inman Pâtissière i Hen’s Clean Cakes. Zajmuje się też prowadzeniem pokazów i warsztatów cukierniczych, jak również prowadzi znany blog www.henscleanscakes.com oraz publikuje swe przepisy w czasopismach. Autorka pracowała w wielu znanych i nagradzanych cukierniach.
Polecamy!!!
Nadesłał/a: Wegetarianie.pl
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.