Pasta z zielonego groszku Anonim 28 kwietnia 2005 Pasta z zielonego groszku2005-04-28T16:04:00+02:00 Pasty i dipy 1 Comment Podziel się!000 puszka groszku konserwowego jajo mały ząbek czosnku odrobina majonezu odrobina koperku sól i pieprz do smaku Groszek i ugotowane jajo zmiksować. Dodać przyprawy, koperek, rozgnieciony czosnek, łyżeczkę majonezu. Wymieszać na gładką masę. kuchnia Related Posts Wesołych wegetariańskich świąt! Wege Wakacje 2023! Propozycje wegańskich potraw wielkanocnych Roślinny Styczeń w Polsce XVI Ogólnopolski Tydzień Wege
pychota 😛
Ostatno zrobiłam pastę z zielonego groszku na kolację. Była przepyszna i najciekawsze, że cała moja rodzina chętnie ją jadła, choć zwykle podchodzili sceptycznie do wegetariańskich pyszności.