Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

11 października, pod naszym patronatem ukaże się nowa książka Moniki Mrozowskiej, aktorki, wegetarianki, propagatorki zdrowego odżywiana. Książka KUCHNIA EKOnomiczna udowodni, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych. Oprócz przepisów na główne posiłki, desery oraz drobne przekąski, znajdzie się tu również lista niedrogich, nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami.

Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!

„Na zdrowiu nie oszczędzamy” takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.

Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski.
W książce pod tytułem KUCHNIA EKOnomiczna udowodnimy, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych.
Znajdzie się w niej również lista  niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 60 przepisów.

Monika Mrozowska – aktorka, wegetarianka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu „Dzień Dobry TVN”. Autorka i współautorka książek kulinarnych. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.

Książka dostępna w naszym sklepie w przedsprzedaży, w niższej cenie. Wysyłka 11 października.
www.wegestudio.pl/pl/p/Ekonomiczna-Ekologiczna-Kuchnia/560