|
Mam dylemat - makaron ryżowy z tofu, warzywami i słoneczniki... |
15 lat temu |
|
Spaghetti razowe ze świeżym szpinakiem, podsmażanymi pomidor... |
15 lat temu |
|
Wygląda dziwnie - co dla mnie oznacza "smacznie". 😉
[edyto... |
15 lat temu |
|
Regio z pieczarkami - mmm. I te soki brzozowe, ach. |
15 lat temu |
|
Moi są tolerancyjni, znam nawet jedną wege nie-z-przekonania... |
15 lat temu |
|
Rafaello znajduje się na liście produktów koszernych - oznac... |
15 lat temu |
|
Wygląda apetycznie, ale poczekam z tym aż zbiję fortunę. 😉 |
15 lat temu |
|
Jajka na twardo... od dziecka serdecznie ich nienawidzę. Sam... |
15 lat temu |
|
Nie mogę znaleźć domowej miarki krawieckiej, ale wiem, że mi... |
15 lat temu |
|
Inochi, za to mnie się nóż w kieszeni otwiera, kiedy mięsoże... |
15 lat temu |
|
Tą zasadą kieruje się też kuchnia azjatycka, którą uwielbiam... |
15 lat temu |
|
Ja akurat rozumiem, że można się wypalić a kreatywność moze ... |
15 lat temu |
|
Tofu może mieć bardzo zróżnicowany smak... kiedyś kupowałam ... |
15 lat temu |
|
Pierwszy łyk yerby zawsze jest dziwny. 😛 Ludzie porównują g... |
15 lat temu |
|
A jak się gotuje warzywa to co się dzieje? Wszystkie cenne s... |
15 lat temu |