Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

chusteczki ??  

Strona 2 / 2 Wstecz
  RSS

bułek
forumowy expert
08/10/2008 12:01 am  

Widze że temat troche zakurzony ale dodam coś od siebie:).
Ja gdy miałem uciążliwy katar, to brałem ze sobą rolkę srajtaśmy (takiej trochę miększej a nie tektury) i tym wycierałem nos - problemu nie było bo wyciągałem z plecaka.
Myśle, ze opakowanie zbiorcze tych 8, 10 rolek bedzie mniejszym obciążeniem niż góra małych worków od chusteczek. Alternatywą jest używanie ręcznika papierowego. Można sobie urwać kilka kawałków i włożyć do kieszeni a reszte nosić w plecaku, albo zabrać tyle ile się zużyje danego dnia :).

[edytowane 7/10/2008 przez bułek]

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Nantosvelta
forumowy expert
08/10/2008 4:17 am  

Poza domem używam higienicznych, w domu raczej bawełnianych (piorę w pralce razem z normalnymi rzeczami).
Myku z papierem toaletowym i ręcznikami papierowymi też używałam :rotfl:

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
08/10/2008 3:51 pm  

Ja używam tylko papierowych. To najhigieniczniejsze. Rozkładają się też dość szybko. 🙂

OdpowiedzCytat
nova.nike
bywalec
08/10/2008 8:17 pm  

Ja używam, bo niestety gdy już jestem przeziębiona to baaaaardzo mocno, i musiałabym naprawdę sporo nosić tych bawełnianych. Ale kiedyś miałam, w przedszkolu. Nadal chyba gdzieś są w szafie, razem z fartuszkiem. Ale tylko tak na pamiątkę.
Znam jednak osoby które nadal używają bawełnianych, np moja babcia i dziadek 🙂

supergirl;)

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2 Wstecz

Praca