Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

glany eko- gdzie je dostać?  

Strona 2 / 8 Wstecz Następny
  RSS

83.19.100.210
forumowicz
06/09/2008 12:37 pm  

a wlasnie ze sa fajne 😛 nie sa zle 😛

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
06/09/2008 9:47 pm  

są wielkim złem, zwłaszcza jak ktoś powbija sobie gwoździe wokół podeszwy 😛

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
08/09/2008 1:38 am  

a wlasnie ze sa fajne 😛 nie sa zle 😛

Taki mały offtop:
Kiedyś też mi się podobały. Ja nosiłem przez 2 lata 11 dziurowe glany. Później "przesiadłem się" na obuwie deskorolkowe i poczułem różnicę. Glany są strasznie ciężkie w porówaniu do innych butów, no i mniej wygodne. W gorące dni nie wyobrażam sobie chodzenia w glanach, bo jak w zwykłych butach jest gorąco to w glanach jest sauna. No i samochodem nie pojeździsz, bo za ciężkie i szerokie.

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Andros
bywalec
08/09/2008 1:53 am  

Później "przesiadłem się" na obuwie deskorolkowe i poczułem różnicę. Glany są strasznie ciężkie w porówaniu do innych butów, no i mniej wygodne. W gorące dni nie wyobrażam sobie chodzenia w glanach, bo jak w zwykłych butach jest gorąco to w glanach jest sauna. No i samochodem nie pojeździsz, bo za ciężkie i szerokie.

no wiesz, zmienić grubą skórę, gumę i metal na "szmatę" to faktycznie różnica 😉 to że są cięższe to wiadomo, ale że mnie wygodne?! toż to bluźnierstwo 😛 ale faktycznie w gorące dni nie wyobrażam sobie chodzenia w nich, a samochodem nie jeżdżę jeszcze 😛

OdpowiedzCytat
Włochata21
bywalec
08/09/2008 3:42 pm  

podobny temat już był, trzeba poszukac na allegro, wpisac glany ekoliczne albo w ogole przeszukac tam wszystkie glany.

Później "przesiadłem się" na obuwie deskorolkowe i poczułem różnicę. Glany są strasznie ciężkie w porówaniu do innych butów, no i mniej wygodne

Ja nosilam 2 lata, ale potem, jak zostalam wege i przestalam, odczulam roznice noszac zwykle buty, naprawde nie mialam ochoty wracac do glanow, tylko nadwyrezaly mi lydki. Widzialm kiedys stopy znajomego kolesia, ktory przez 10 lat nosil non stop glany, wierzcie mi, ze to nie byl mily widok, palce krzywe, koslawe, fuj. Buty w stylu skate sa faktycznie wygodne, dobre na rower w zwiazku ze sztywna podeszwa.

Nie trawie obludy, dwulicowosci i falszu!

OdpowiedzCytat
Ktosiek
stały bywalec
09/09/2008 1:29 pm  

Kiedyś nawet mi na tym zależało, ale teraz myślę, że nie potrzebuję wydać 150 zł więcej żeby glany były ze sztucznej skóry - nie potrzebuję ich w ogóle 😛
Byłam na dobrych paru koncertach w adidasach i trampkach.

O matko, jeszcze trochę, a zostanę dojrzałym wegetarianinem 😀

OdpowiedzCytat
83.19.100.210
forumowicz
09/09/2008 4:05 pm  

w glanach nie trzeba chodzic 24 h i przy upale. sa troche ciezkie ale da sie wytrzymac ... dalej nie zmienie zdania co do glanów !! ale nie moge nigdzie znalesc glanów eko 🙁 a na allegro wole nie kupowac -wole wczeniej przymierzyc !!

OdpowiedzCytat
Andros
bywalec
09/09/2008 9:31 pm  

no ja w glanach chodzę tylko w niepogodę, jak jest cieplutko to śmigam w jezuskach 😛
a właśnie uświadomcie mnie ile kosztują eko glany?

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
09/09/2008 11:39 pm  

moje kosztowały 80 zł 4 lata temu, na moim poniedziałkowym rynalu 😉

OdpowiedzCytat
pontonica
bywalec
10/09/2008 4:17 pm  

Przeciez glany sa butami zimowymi, to normalne, ze nie pochodzi sie w nich w upal 😛 Co do wygody - nie wiem za bardzo o czym mowicie, przeciez to sa jedne z najwygodniejszych butow swiata 😀 zimowych. Nie wyobrazam sobie przez snieg i lod pomykac w kozaczkach 😮 jeszcze na obcasach....podziwiam takie kobiety 🙂 odkad zaczelam je nosic, nie wyobrazam sobie zycia bez nich :heartpump:
Zima - glany, latem - 'deskorolkowe'(tych tez poszukuje :)), dla mnie to najlepsze rozwiazanie.

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
15/09/2008 8:27 pm  

Glany to nie obuwie zimowe. Są wszechstronne i całoroczne - niemniej trzeba wypośrodkować bo na upały i szczególne mrozy połączone ze śniegiem to się niezbyt nadają...
Przećwiczyłam glany mocną zimą- dobrze, ze miałam je nieco za duże bo zakładałam 3 pary skarpet na kopyta a i tak mi palce kostniały. Dało się przerzyć, niemniej w tym roku zakupiłam ocieplane kozaki.

Moje eko glaniosze chyba też coś ok 80 zł kosztowały. Allegrowe były.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
badba
bywalec
15/09/2008 8:51 pm  

galny to obuwie całoroczne... ja jak kupywałam kosztowały około 80 zł... zakupiłam je w krakowie w dzielnicy łagiewniki... taki gościu robił na prywatne zamówienia... świetnie się nosiły...

SEMPER FI

OdpowiedzCytat
pontonica
bywalec
15/09/2008 9:49 pm  

Nie wyobrazam sobie lata w glanach 😮 Mi sluzyly baaardzo dobrze, we wszystkich , nawet bardzo ekstremalnych warunkach 🙂 a 80 zl, to super cena, dlugo Wam wytrzymywaly ?

OdpowiedzCytat
83.19.100.210
forumowicz
17/09/2008 12:48 am  

kurcze dlaczego u mnie w miescie nie moge znalesc eko glanow 🙁 załamka

OdpowiedzCytat
Włochata21
bywalec
17/09/2008 1:00 am  

a czy musisz miec koniecznie glany? zastanow sie jeszcze czy sa Ci potrzebne do szczescia, a jesli nie, to oszczedzisz sobie kasy i zalamania nerwowego 😉

Nie trawie obludy, dwulicowosci i falszu!

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 8 Wstecz Następny

Praca