Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Być wege i mieć skórkę zwierzaka?!  

Strona 7 / 20 Wstecz Następny
  RSS

Surri
bywalec
19/05/2007 6:08 pm  

Visel, dziwny z Ciebie gościu :D, jakiś nie dzisiejszy ;).
Tak wiec sprostowanie- moją poprzednia wypowiedz kieruje raczej do dziewczyn :))

OdpowiedzCytat
Surri
bywalec
19/05/2007 6:14 pm  

Sory, watki mi sie pokręciły...:(.
Co nie zmienia faktu Viselku, że jesteś jakiś dziwny 😛 😉

OdpowiedzCytat
visel
bywalec
19/05/2007 10:04 pm  

ten tegos hmmmmmmm to dobrze czy zle??:D

OdpowiedzCytat
Surri
bywalec
20/05/2007 11:45 pm  

Nie no w szpilkach nie wyskoczysz ?? 😉
Sam to sobie rozkmiń 😀

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
21/05/2007 12:21 am  

Visel, nie proponowałam Ci szpilek ani balerin:D choć niewątpliwie wyglądałbyś....ciekawie;) chciałam na swoim skromnym przykładzie pokazać, że nie jest trudno zdobyć nieskórzane buty, bo są praktycznie wszędzie, i to niekoniecznie za 200 zł. Teraz tym bardziej-będę jednak pierwszy miesiąc 4,5 zł za h dostawała:/

hide and seek

OdpowiedzCytat
visel
bywalec
21/05/2007 12:41 am  

zartownisie 😛

OdpowiedzCytat
ptakbezglowy
bywalec
21/05/2007 4:59 pm  

Dziękuję Reiho za podanie mi imienia Pana. (:

oj ale jak ktoś nie lubi balerinków? do trampek ledwie się przkeonałam... wygrzebałam jakieś w czarne białe i czerwone kwiatki- zwierzch gumy pomalowalam temperą na czarno, a podeszwy po bokachw czarne i czerwone paseczki... żenada, choc wyglądały bardzo ciekawie. (: kto widział żeby taka dostojna dama jak ja nosila pomalowane trampki jak jakiś hippis. <:

ja chcę burgundowe trzewiczki z mikrofibry!

OdpowiedzCytat
visel
bywalec
21/05/2007 5:39 pm  

wklej zdjecia do galerii(swoje,nie trampek),ocenimy jakas to szykowna jestes-chyba sie nie wstydzisz??. 😀

OdpowiedzCytat
ptakbezglowy
bywalec
21/05/2007 7:42 pm  

nie jestem szykowna. każdą kiwającą się ławkę wykorzystam by zrobić jak największy hałas... to z dostojeństwem był taki żart wiesz? kokieteria, coś jak Ty w balerinkach.

OdpowiedzCytat
elhija
rozmówca
03/06/2007 5:37 am  

ja mam śliczne, czarne (ofkorz 😉 )nieskórzane balerinki za 9,90zł:-) Ale za DC to dałam prawie 300zł 🙁 mały jednak jest wybór ciekawych i wege butów. Polecam jednak wszystkie markety.
A swoją drogą, co to za wegetarianin co chodzi w skórze? To można tak nazwać?? Rozwalają mnie naszywki skórzane z napisem typu"mięso to morderstwo".
W pewnym wywiadzie padło dość krępujące pytanie do Silnej Woli: "dlaczego chodzicie w glanach i nazywacie się wegetarianami?"lekka strata w moich oczach. Zresztą Paulus-guru młodzieży alter :casstet:, też je mięso 🙁

[edytowane 2/6/2007 przez elhija]

...poi...

OdpowiedzCytat
kozul
początkujący
03/06/2007 5:57 am  

Ja tam w sumie nigdy nie nosilem duzo skory. Jak bylem metalofcem, to mialem taka skorzana kurtke z cwiekami na ramionach + te skorzane metki na jeansach. Glany oczywiscie tez byly... ale, ze skorzane rzeczy tez najtansze nie sa - kupowalem zazwyczaj jakies tansze buciki ze sztucznej skory 😉

A teraz nosze takie buciki pdoobne do Superstarow Adidasa 😉 Jedyna wada to taka, ze podeszwa sie dosyc szybko zciera... bede musial sie teraz zaopatrzecd w cos lepszej jakosci 😉

...

OdpowiedzCytat
BaKaLiA
początkujący
04/06/2007 7:28 pm  

Syntetyczne glany 10-dziurkowe kosztują na greenplanet 445 zł,a takie same ze skóry naturalnej;/ kosztują 150 zł.To jest lekka różnica...Szkoda mi przepłacac tyle kasy... Ale jestem ukarana.Moje 20 dziurkowce mają straszny zapach skóry zwierzęcej i tym samym jak je zakładam od razu pokutuję.Bo ten zpach mnie prześladuje...
Ale to nie wszystko: jestem tak beznadziejną wegetarianką,że noszę skórzane pieszczochy i obrożę.Nie piszę tego po to,aby się nad soba użalac,ale po to aby pokazac wam jacy ludzie chodza po ziemi^^
A tak wgóle,to czy ktoś z was widział kiedyś eko-pieszczochę? Ja nie...
P.S.Come back! Dawno tu nie byłam,bardzo dawno 😉

OdpowiedzCytat
purqu
forumowicz
05/06/2007 4:00 am  

Zabakać Bakalię:)

OdpowiedzCytat
visel
bywalec
05/06/2007 4:27 am  

fakt,bez pieszczochy to ...koniec swiata 😮

OdpowiedzCytat
elhija
rozmówca
09/06/2007 2:33 am  

A tak wgóle,to czy ktoś z was widział kiedyś eko-pieszczochę? Ja nie...

hmmm... ja widziałam...

...poi...

OdpowiedzCytat
Strona 7 / 20 Wstecz Następny

Praca