chodzi mi o linki do takich sklepikow gdzie mozna kupic t-shirty z haslami popierajacymi vege i do tego,zeby kasa tez szla na vege-sprawy...
kiedys znalazlam taki sklepik ale zapomnialam adresu, a teraz jak potrzebuje to nic oprocz paru koszulek nie moge znalezc 😀
napiszcie jesli znacie jakas ciekawa propozycje 😉
VEGE - REGGAE POWER 4 EVER 🙂
hehe no dzieki.
wlasnie obczailam taki sklep w moim miescie...wiec wybiore sobie jakis wzor i im dam do zrobienia tylkoszkoda ze wtedy taka koszulka nie wspieranp jakiejs organizacji wege.
ale z vivy tez kupie chociaz nie maja zbyt duzego wyboru... ;/
VEGE - REGGAE POWER 4 EVER 🙂
Tu są super koszulki i gadżety i jest duży wybór, chociaż pieniądze na rzecz zwierząt nie pojdą na pewno. Albo jedno, albo drugie:P 😉
hide and seek
Made in China to w tej chwili jest większość dostępnych i sprzedawanych towarów, w tym m.in. koszulki 😡 Ale dla chcącego nic trudnego i jeśli to jest dla kogoś ważna sprawa poradzi sobie i znajdzie koszulkę, która nie bedzie Mane in China 🙂
Vega to zależy jak kto patrzy na bakterie i wirusy:w końcu bakterie to prokarionty a z wirusami jest taki szkopuł, że są one zazwyczaj uznawane za żywe w funkcjonalnych definicjach życia a nie w strukturalnych.
Więc jeśli podejdziesz do sprawy racjonalnie to zauważysz, że jednak można być w 100% wege:) 😛
No dobrze jestem racjonalna 😀
Badania przeprowadzone na roslinach wykazuja, ze rosliny potrafia reagowac strachem albo zadowoleniem. Nie pamietam nazwiska czlowieka ktory badal ale sprawa jest znana.
Kwiatki mojej Mamy zaczynaja kwitnac jak je postraszy, ze je wywali na smietnik.
Dla mnie wyznacznikiem zycia jest zdolnosc odczuwania stanow emocjnonalnych , a ze wszystko w przyrodzie wykazuje stany emocjonalne to z mojego punktu widzenia weganizm jest logicznie niespojny 😀
Swoja droga ciekawi mnie czy mial ktos jakies doswiadczenia z roslinami pod katem wyczuwania ich emocji ?
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja