Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

pamietnik zmarłego-blog  

RSS

JankeS
bywalec
13/07/2006 8:20 pm  

Witam, ostatnio kuzyn pokazal mi ciekwa strone-moze to juz znacie-ale ja czytalem to po raz pierwszy i wywarla na mnie wrazenie.
oto adres: http://pamietnik-zmarlego.blog.pl/
Polecam

OdpowiedzCytat
mokuso
bywalec
13/07/2006 8:28 pm  

czytalam to pare lat temu. plakalam...

I believe in angels

OdpowiedzCytat
ana:)
bywalec
13/07/2006 8:53 pm  

[*]

OdpowiedzCytat
bezciała
bywalec
14/07/2006 1:08 am  

Strasznie nad sobą się użalają, to jest okropne i do tego jeszcze zaraźliwe.

[edytowane 14/7/2006 od bezciała]

OdpowiedzCytat
Majowa
bywalec
14/07/2006 4:14 pm  

No skoro to napisał to widocznie miał taką potrzebę. Buntownik też uważam, że te myśli nie były wyjątkowo odkrywcze jak na myśli umierającego człowieka, ale czy wszystko musi być zaraz takie oryginalne???Myślę, że celem tego bloga było coś innego niż próby sileoia się na odkrywczość i wyjątkowość. Zresztą nie mamy żadnych dowodówczy to co różni ludzie opisują w internecie jest prawdą(chociaż wcale tego nie kwestionuję), może ktoś sobie tylko wyobrażał własną śmierć, a może rzeczywiście był umierający.

Bezciała z tym użalaniem to masz rację. Takim myśleniem to i zdrowy człowiek mógłby się wpędzić do grobu. Dziwi mnie totalna rezygnacja tego człowieka. Nie podaje nazwy swojej choroby, tylko takie tam rzeczy w stylu, że usłyszał wyrok od lekarza i odtąd zaczęło się jego umieranie. A co to było? Rak? Rak to nie wyrok. Osobiście znam przytpadki osób wyleczonych i to dzięki naturalnej medycynie. Takie trochę dziwne i podejrzane jak dla mnie to jego chorowanie (chociaż nie chcę tu wydawać kategorycznych sądów).21 lat i od razu godzenie się z "wyrokiem". A może to ogólna choroba współczesnych społeczeństw - ludzie przestali słuchać sygnałów swojego ciała i uwierzyli lekarzom. Dobrze, że w szpitalach w których się rodzimy nie tatuują nam daty śmierci na czole.

OdpowiedzCytat
JimStark
początkujący
16/07/2006 4:37 am  

te słowa może są banalne i na pewno są, ale dla nas, jak staram się postawić na jego miejscu to ogarnia mnie takie kurwa przerażenie, że dech w piersiach...
w obliczu śmierci taki człowiek jest ostatnim człowiekiem na świecie, nie można zrozumieć zakochanego a co dopiero umierającego!
przecholernie boję się śmierci, śmierć to gówno, nie chcę umierać!
żyć, żyć, żyć!
Jezus Maria! A ja jeszcze nawet w Boga nie wierzę ani w nic, i zniknę po prostu nawet nie wiadomo kiedy, może nawet jutro nagle.
Jesteśmy zwierzętami które wiedzą, że zdechną, urozmaicajmy sobie oczekiwanie jak najlepiej.
Boże!

OdpowiedzCytat
Dolot
forumowicz
24/07/2006 3:17 am  

Przeczytam w wolnej chwili ale wydaje sie to kontrowersyjne patrzac po komantarzach. Jesli chodzi o smierc to wierze ze jest lepsze zycie .

OdpowiedzCytat
JankeS
bywalec
01/08/2006 9:00 pm  

...dopiero wrocilem i nie wiedzialem ze pojawily sie nowe komentarze...

co do bloga-nie sadze zeby ktos go napisal tylko po to, by pouzalac sie nad soba, nie mniej jednak jest on troche przygnebiaacy, moze inaczej-czytajac go wpada sie w taka dziwna i nie do konca zrozumiana melancholie... sam nie wiem :/

OdpowiedzCytat

Praca