a ja mam prawie dwie pełne serie na płytkach i jestem zakochana w panu Wentworthcie Millerze 😀 Serial genialny, nie traci sensu i klasy w 2 serii tak jak LOST. Polecam, oglądajcie (bez lektora jest moim zdaniem jeszcze lepszy, lektor w takich filmach to nie jest dobry pomysł)
koskaan
Ja widzialam tylko dwa odcinki narazie..:D...Ale mam juz wszytkie odc.tylko czekaja na obejrzenie..:D.
Przypuszczam, ze po Gray's Anatomy i Lostach to będzie kolejny moj ulubuiony serial..:D
Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..
Troche to naciągane..pierwszy sezon zawsze jest najlepszy, każdy następny to już tylko flaki z olejem i niepotrzebne przeciąganie..jednym słowem z odcinka na odcinek robi się coraz nudniej 😉 serial powinien wzbudzać w widzu niepochamowaną chęć obejrzenia kolejnego odcinka..przyciągać do monitora 🙂 Pamiętam moije pierwsze spotkanie z Lostem..odliczałem godziny do następnego odcinka 😀
hehe..mnie przyciaga do monitora..wentworth miller..:D...Skończylam niedawno druga serie...i an trzecie trzeba czekać do sierpnia..:(.....To jest super extra serial..:D!!!!Chociaż pierwsza seria...wątek w więzieniu był najleszpy...dalsza ucieczka...też jest super..ale ma inny klimat..:)...Polecam serial goraco..:D
Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..
Jak tu wchodziłam miałam nadzieję, a zarazem przeczucie, że coś skrobniecie o Prison Break 🙂 Nie zawiodłam się 🙂 Zaraz właśnie będę oglądać 2 ostatnie odcinki 2 serii, no a potem do sierpnia, jak napisała Wiejka 🙁 Nie wiem, jak wytrzymam, bo jestem uzależniona od tego serialu ( no może ostatnimi czasy troszkę mniej), ale na początku to siedziałam przed kompem cały dzień i obejrzałam 1 serię na raz! 🙂 Dobrze, że już mi przechodzi 🙂 😛 Pozdrówki! 🙂 🙂 🙂
[edytowane 6/4/2007 od grenouille22]
Gdy tylko przebudzi się twój umysł, będziesz każdy dzień rozpoczynał uśmiechem, bo wiesz, jak wielkim darem jest życie.
trzeba się chyba tymczasowo przerzucić na jakiś inny serial
może heroes albo kyleXY też super
w przypadku tego drugiego jeszcze tylko a może aż 45 dni do premiery drugiej serii, ale sądząc po pierwszej można się spodziewać kontynuacji dość ciekawego wątku o człowieku bez pępka 😉
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja