Aniu, i jak ci sie podobał Eagle Eye? Gusta ludzi są oczywiście bardzo różne, ale mam nadzieję że przypadł ci do gustu 🙂
W najbliższym tygodniu wybieram się na komedię Tajne przez poufnę z plejadą amerykańskich gwiazd 😉 Czy ktoś już może widział ten film? Wart obejrzenia?
"UPROWADZONA"- dosć fajny.... podoba mi sie taki klimat
"Biały oleander" całkiem w porządku, można obejrzeć
Czesc nova.nike , "Eagle Eye" niestety jeszcze nie zobaczylam, bo Kinoplex w Opolu remontuja, ale sciagam go sobie z napisami 🙂
Wczoraj widzialam "Ja, twardziel"- fajna komedia z Eugene Levy (gral m.in. w American Pie) i Samuelem L. Jacksonem :))
Wczoraj ogladalam z mezem You can dance, ale nie do konca.
P.S. Kocham Cię 🙂 naprawdę fajny film... Mimo tego że jestem nastolatka to film mi sie podobal 🙂
Wczoraj obejrzałem film Romana Polańskiego Pt : . Film zrobił na mnie ogromne wrażenie i dostarczył niezapomniane wzruszenia. Jest oparty na autentycznych wydarzeniach. Opowiada o żydowskim , utalentowanym pianiście, który podczas drugiej wojny światowej przebywał w getcie warszawskim. Zbieg wielu szczęśliwych dla niego okoliczności w tym okupacyjnym czasie uratował mu życie i dzięki temu mógł po wojnie opowiedzieć, to co widział na własne oczy. Naprawdę warto obejrzeć ten film jeśli macie możliwość pobrania go z netu bo jest wartościowym dokumentem ukazującym oblicze faszyzmu na ziemiach w okupowanej w Polsce.
"Peacemaker" z Clooneyem i Kidman w roli głównej.. świetne kino akcji...
Obejrzałem dzisiaj kolejny raz film "Wożąc Pani Daisy" Jaki ciepły cudowny film
Adam
Obejrzałem dzisiaj kolejny raz film "Wożąc Pani Daisy" Jaki ciepły cudowny film
Adam
też mi sie bardzo podoba.... takie spokojny inny niz wszystkie....
wczoraj był wieczór z kinem wiec czas było na "AUSTRALIĘ" ...
Trzeci raz się brałem za ten film i wreszcie się udało. Obejrzałem właśnie "Ptaki". Odczucia nieco mieszane. Ciężko mi określić do jakiego gatunku można zaliczyć ten film; 3/4 to praktycznie melodramat. Trochę zniesmaczyła mnie "inność" żeby nie powiedzieć głupota bohaterów. Ale oddaje honor i bije pokłony za cały motyw ukrywania się w domu pod koniec filmu, strach i bezradność pokazane wręcz surrealistycznie, mogło by być więcej takich momentów.
Ja obejrzałam wczoraj "Harakiri" czy jak ktoś woli "Seppuku"w reżyserii Masaki Kobayashi. Bardzo mi się podobało. Fajnie przedstawione japońskie obyczaje i odrobina historii. Początek nie podobał mi się za bardzo ale potem wciągnęło. 🙂 🙂 🙂 bardzo stary film bo chyba z '62 roku.
[edytowane 4/1/2009 przez Bellis_perennis]
"madagaskar 2"
a c sobie będę żałować... 🙂
no też na to muszę iść choć słyszałem, że nie jest tak świetne jak "jedynka"
mam nadzieję, że pingwiny trzymają poziom 😎
W madagaskarze podobało mi się tylko jak lemur śpiewał "wyginam śmiało ciało" 😮