Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

na co warto iść do kina??  

karotka
rozmówca

Na co warto iść teraz do kina? Mam zamiar wybrać się z przyjaciółkami, ale kompletnie nie wiem na co 🙁
Proszę pomóżcie mi, napiszcie na czym niedawno byliście, jak uważacie, jaki film was zaskoczył, jaki rozczarował...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/07/2007 3:51 pm
Anka:)
początkujący

mnie shrek trzeci zaskoczyl ale pozytywnie po beznadziejnej dwojce ten byl nawet ok...:) ale oczywiscie nic nie przebije pierwszej czesci 😀

a teraz to warto isc na harrego pottera oczywiscie 😀

[edytowane 8/8/2007 przez Anka:)]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/08/2007 11:01 pm

The Simpsons 🙂 polecam od pierwszej do ostatniej minuty filmu pękałam ze śmiechu;p

Agrafencja 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/08/2007 11:20 pm
Anka:)
początkujący

ja rowniez swietny jest 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/08/2007 3:39 am
e-anandas
bywalec

Nie bylem w kinie kilka miesiecy. Ostatnio byl to Rys i byl calkiem ok.
Dzis film mi sie urywa wiec ide na.... sen

Tylko zycie poswiecone innym warte jest przezycia....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/08/2007 3:52 am
karotka
rozmówca

Ale "snu" chyba nie grają 😀

A film o Simpsonach jest lepszy od serialu? Bo tak szczerze mówiąc to serial nigdy mi się nie podobał, wręcz nie lubiłam tego amerykańskiego humoru tam pokazywanego...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/08/2007 5:22 pm
e-anandas
bywalec

Sen zawsze graja kiedy tylko chce 🙂

Ostatnio po wielu wczesniejszych nie udanych probach wybralem sie na "Granatowy prawie czarny"
Swietny film, polecam tym ktorzy lubia filmy Almodovara. Nie jest to jego film ale tez hiszpanski 🙂 i klimat jak u Pedro, ktory bardzo lubie.
Film jest o... zyciu, uczuciach mlodych ludzi ktorzy dopiero poznaja swiat i siebie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2007 11:26 pm
e-anandas
bywalec

Wczoraj widzialem nowy film Sztura "Korowod". Bardzo mi sie spodobal wiec polecam bo warty obejrzenia zwlaszcza ze to film polski a z nimi ostatnio ciezko 🙁

Widzialem tez "Katyn" i samego Wajde 😛 film moze byc, ale ten powyzej lepszejszy.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/09/2007 6:59 pm

Praca