najlepszy film jaki dotąd widziałam to czarny kot biały kot - emira Kusturicy.czy ktoś popiera moje zdanie.? 🙂
Życie jest cudem też fajne 🙂 Bardzo lubię klimat tych filmów 😉
moim zdaniem to geniusz (Kusturica). 🙂
warty obejrzenia też jest film underground, choćby ze względy na samą muzykę gorana bregovica,polecam naprawdę warto. 🙂 🙂 🙂 🙂
Underground tez oglądałam, aczkolwiek dość dawno 🙂
"Czrny kot biały kot" :rotfl:
Bardzo podoba mi się ten film no i żywa muzyka. Filmu Underground nie widziałam, ale to zapewne szybko się zmieni.
super reżyser,a do tego z Jugosławii. 🙂 😀
Akurat zaopatruję się w filmotekę bałkańską z powodu mojego uwielbienia do tamtych rejonów, jeszcze zdania wyrazić nie mogę, bo nie oglądałam, ale opinie bardzo zachęcające 🙂
Trochę mnie drażni, że tytuł "Crna macka, bely macor" został źle przetłumaczony, bo powinno być "Czarna kotka, biały kot" 🙂
aha,wiesz że uwielbiam te filmy,ale o tym miewidziałam 🙂
aaah, dzięki za ten wątek i pozytywne wypowiedzi, bo dzięki nim wiem już, co będę dziś oglądać na dobranoc 🙂 a film czeka już od miesiąca i jakoś nie wiedziałam, czy na pewno warto 😉
Agat oj warto warto,w sumie jak na moje to każdy film Kusturicy warty jest obejrzenia.
Miłego oglądania! 😀
........ czyżby moja imienniczka?
eeeeeh, z oglądania nic nie wyszło 😡 tak mnie to forum wciągnęło, że nie byłam w stanie już czytać napisów i włączyłam film z lektorem 😛 dziś powalczę z magisterką, ale jutro... 😎
agata18: taaakie ładne imię :thumbsup: 😉
dobre filmy kreci dobre :]
Agat oj tak takie wyjątkowe hyhy 😀
pzdr. 🙂