Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

BAJKI/ANIME/KRESKÓWKI  

Strona 6 / 9 Wstecz Następny
Bellis_perennis
Famed Member

Ja też mam ostatnio "fazę" na Sailor Moon

A ja mam cale zycie 😛

No i oczywiście outer sensh

:heartpump:

Było w nim coś pociągającego, fakt

Wloczykij ocieka seksem 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2009 2:41 am
StellaArtois
weteran forum

Ja też mam ostatnio "fazę" na Sailor Moon

Michiru 😀 moja ulubiona xD

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2009 3:29 am
hipiska
weteran forum

Wloczykij ocieka seksem 😉

Myślałam, że nie znajdę nikogo kto podziela moje zdanie, a tu proszę - miła niespodzianka 🙂 😛

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2009 5:09 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Czego chcieć więcej niż inteligentnego, niezależnego outsidera z pasją 😛 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2009 6:26 pm
hipiska
weteran forum

Szkoda, że trudniej jest znaleźć takiego Włóczykija w prawdziwym życiu.... 😛

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2009 6:41 pm
sublime86
bywalec

hipisko, próbować zawsze warto 🙂
ja sobie jeszcze przypominam "Sally czarownicę", "Bia-magiczne wyzwanie", "Giggi- la trottola" (emitowane przez Polonię 1- większość z włoskim dubbingiem).
a już nie tak stricte bajki, ale z dzieciństwem bardzo kojarzą mi się jeszcze serial fantasy "Fantaghiro" albo "Niekończąca się opowieść".
A Colargola też oglądałam- ale... jakiś taki brutalny mi się wydawał (tzn. bajka) 😮

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/08/2009 2:39 am
Bellis_perennis
Famed Member

Niekończąca się opowieść to jedna z moich ulubionych baśni. Ma coś w sobie!!! A piosenka- miodzio 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/08/2009 2:39 pm
hipiska
weteran forum

Ja lubiłam jeszcze "Inspektora Gadżeta" , "Bolka i Lolka" , "Smerfy", "Kubusia Puhatka".....
I oczywiści "Czarodziejki z Księżyca". Najbardziej lubiłam tą z fioletowymi pasemkami 😉
Moje dzieciństwo było pełne bajek 😉

[edytowane 2/8/2009 od hipiska]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/08/2009 8:47 pm

A ja nadal jestem taka zboczona i oglądam bajki dla dzieci. Najbardziej lubię Niedźwiedzia w Dużym Niebieskim Domu i Żółwia Franklina. Czasami zdarza mi się uronić nawet łezkę.
Za to bajką mojego dzieciństwa był Król Lew- wywarł wielki wpływ na moje dzieciństwo i nawet dorosłe życie, w które wkraczam. 😀

Mam tylko małe zastrzeżenie- anime, zwłaszcza to poważniejsze powinno mieć raczej osobny temat.

[edytowane 2/8/2009 przez bíumbíumbambaló]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 2:15 am
Bellis_perennis
Famed Member

Mam tylko małe zastrzeżenie- anime, zwłaszcza to poważniejsze powinno mieć raczej osobny temat.

I ma osobny temat MANGA/ANIME czy jakoś tak ale i tak wszyscy wpisują wszystko tutaj 😉 mi to jakoś nie przeszkadza. 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 2:50 pm
Dyzio
stały bywalec

Niekończąca się opowieść to jedna z moich ulubionych baśni. Ma coś w sobie!!! A piosenka- miodzio 😀

Oglądałem kiedyś ten film. Zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Bardzo podobał mi się latający, dobroduszny smok Falkor.
[img] [/img]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 3:10 pm
sublime86
bywalec

A pamiętacie Gmorka? Tego sługę nicości? Brrr...mnie aż ciarki przechodzą na samą myśl 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 6:49 pm
Dyzio
stały bywalec

Niestety, nie pamiętam tej postaci z filmu ale udało mi się znaleźć jego zdjęcie, które wklejam poniżej:
[img] [/img]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 8:27 pm
sublime86
bywalec

:scared:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2009 9:41 pm
sublime86
bywalec

to ja już nie będę mówić czego się bałam 😀

OdpowiedzCytat