Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem-mama.

39 Wpisy
19 Użytkownicy
0 Reactions
11.6 K Widoki
 Lily
(@464)
Famed Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 4163

Ja mam chude nadgarstki - 14 cm, szyja 31 cm 😉 i baaaardzo szerokie biodra. A i tak się kwalifikuję do drobnokościstych niestety.

OdpowiedzCytat
 Zora
(@8994)
Active Member
Połączone: 16 lat temu
Wpisy: 15
Rozpoczynający temat  

Witajcie. Muszę wam się pochwalić, że przez czas mojej nieobecności, udało mi się dokonać cudu. Mianowicie, przekonałam mamę do wegetarianizmu. I to nie od końca wakacji. Już od dwóch miesięcy nie miałam w ustach żadnych zwłok. Mało tego, moja mama też jest wegetarianką. Uwierzycie? Jak to się mogło stać? Obecnie cały dom oprócz kota jest laktoowo. 🙂

OdpowiedzCytat
(@8737)
Active Member
Połączone: 17 lat temu
Wpisy: 18

To świetnie, Zora! Fajną musisz mieć rodzinkę 😉 U mnie niestety wszyscy domownicy są wciąż przeciwko wegetarianizmowi 🙁 Trzymaj tak dalej! Pozdro 😉

OdpowiedzCytat
(@1987)
Estimable Member
Połączone: 20 lat temu
Wpisy: 234

Nie wiem jak to zrobiłaś, ale gratuluję! 😉 U nas w domu (pomimo, że wege jesteśmy ok 4 lat) nasza dieta nadal jest traktowana jako jakiś wymysł i nie sądzę, żeby to się szybko zmieniło...

OdpowiedzCytat
(@6116)
Famed Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 3467

:hiya: gratuluję Zora, jesteś dzielna :hiya:

OdpowiedzCytat
(@5683)
Honorable Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 524

Gratulacje 🙂
Chyba nie docenialas swojej mamy. Jest wielka. Ona po prostu nie wiedziala nic o wegetarianizmie, a bala sie o Ciebie. Nie znam jej, ale wydaje mi sie, ze mozesz jej zaufac w wielu innych sprawach. Ma "otwarty umysl"
Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
 elf
(@4022)
Eminent Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 44

no, gratuluję 😀
ja miałąm 14 lat i to był koszmar
mimo wsdzelkich argumentów na temat zdrowego żywienia mój ojciec i tak był przekonany, że to po prostu sekta, wiesz? 😡 przerąbane

ale minęły 3 lata i się pogodzili
chciałabym niniejszym podziękować gazecie "Twój styl" za zamieszczanie przychylnych artykułów na temat wege ciąży, wypowiedzi paula mccartneya (kocham go, kocham 😀 ) itp, bo to chyba bardzo moja mamę uspokaja

OdpowiedzCytat
 Zora
(@8994)
Active Member
Wpisy: 15
Rozpoczynający temat  

No, muszę sie znowu pochwalić, (żebym tylko nie stałą się narcystyczna przez te ciagłe powody do dumy 😀 ) że moja mama jest już wegetarianką pełną parą, bo przekazała 1% podatku na Viva! , a za niedługo zacznie wysyłać petycje. Chyba naprawdę jej nie doceniałam, jeszcze chwila a zrobi z mojej kotki wegetariankę. 🙂
Zastanawiam się jeszcze, czy w moim wieku (już od niedawna dwanaście latek na karku) byłby odpowiedni weganizm. Proszę o radę w tej sprawie, ponieważ może uda mi sie namówić moją rodzinkę na ten wspaniały styl życia.

OdpowiedzCytat
(@8941)
Trusted Member
Wpisy: 69

odpowiednio skomponowana dieta wegańska jest dobra dla ludzi w każdym wieku, od niemowlęcia począwszy. ba, nawet od poczęcia jak mama jest weganką 😉
musisz sobie poczytać na ten temat trochę.

OdpowiedzCytat
Strona 3 / 3
Udostępnij: