ALchemiku ty wciaz mnie zaskakujesz
tak zwany czlowiek tajemnica 😎 😛 😛 😛 a co masz na mysli piszac
wzglednie podobnej muzyki
🙂 czyzbys tez obracala sie wokol karaibskich brzmien i pozytywnych wibracji 🙂 🙂 to w takim razie Ty bys mnie zaskoczyla 🙂 🙂
a co do reszty to muszę znalleźc kogoś kto pożyczy,a wśród moich znajomych ciezko będzie coś znaleźć;p..ale dzięki za rady
trud szukania zostanie Ci w pelni wynagrodzony kiedy z glosnikow uslyszusz ow muzyke 🙂 😛 🙂 pozdrawiam i zawsze sluze rade 🙂
dopóki widziesz jeszcze uśmiech to widziesz cud ... ! ; )
Ja też chętnie poznam wege znajomych z Krakowa i okolic ;]
Jestem właśnie z Krakowa. Jestem początkującą wegetarianką. Kocham muzykę, a najbardziej emo (UnderOATH, From First To Last, Fear Before The March Of Flames, Bring Me The Horizon...) ^^ Interesuję się fotografią, historią... Lubię siedzieć godzinami na MySpace ;]
Skoro poruszyliście wątek o muzyce, to zapytam - czy słucha ktoś tu emocore'u, sreamo, lub hardcore'a? ^^
Hardcore? Oł je bejbi 🙂 Ale ja bardziej w stronę anarchopunku (Włochaty!):) Tak w ogóle to jestem Agata i mam 15 lat...jeśli chodzi o hobby to oczywiście muzyka, ale również nauka jezyków obcych (hiszpański...achhhh....), poza tym książki książki i jeszcze raz książki 😎
A właśnie -> dużo mamy tutaj punków, anarchistów itepe? 🙂
[edytowane 20/6/2006 od Anarcha]
hehe^^a ja nazywam się ania i mam 12 lat ;P nie no, 14. Ale swojego imienia nie cierpie^^Mam tłustego kota. Slucham tego no reggae (BOB - wiadomo o kogo chodzi ;)), i rocka: queen red hoci. Lubie tez muzyke jak to ja nazywam "mruczaca" czyli clannad, enigma i vangelis. Lubie tez glorie estefan, cesarie evore, different drums :)jestem w "bojowce" pety, ale dzialam tylko internetowo. jezdze na konikach i troche gram w tenisa...W wolnym czasie lubie przebywac w parku, konsumoiwac wege zarcie (i gogtowac). A to co najczesciej robie to NAUKA. Nie powiem ze nie lubie sie uczyc, ale tez nie powiem ze to jest moj ulubiony sposob na wykorzystanie wolnego czasu. A co do moich plano na przyszlosc to zamierzam byc dziennikarka 😉 ew. adwokatem. gadu 2680558
cze weronika!!!!
ja tez jestem wege.trupa nie jem od 2 lat...
nie martw sie,najpierw beda cie traktowac jak psychola,ale potem cie zaakceptuja.ja tez nie mam zbyt wielu znajomych,ale nie zaluje-wole miec 1 porzadnego niz kilku byle jakich 🙂 🙂 (a tak wogole moj najlepszy przyjaciel to sunia majka).nie przejmuj sie opiniami miesozercow,bo to przeciez ty masz racje.a jak nie daja ci zyc to odpal im moj ulubiony tekst:,,gdybys ty nie kupowal tych zwlok na pozarcie,nikt nie czerpalby zyskow z morderstwa,,to tekst ze swietej ksiegi zachodnich indii...
ja mam na imie karolina,a wiosen mi stuknelo 15....
papap
Jak wszyscy to i ja 🙂 Jestem Goska dla znajomych Mary. Mam 16 lat, wege jestem od 4 miesiecy( w praktyce bo w teori od bardzo dawna) Kocham zwierzaczki i mam ich b. duzo m.in 4 psy i 6 kotow 2 zołwie. W przyszlosci chce byc weterynarzem i daze do tego zcalych sil!!! moje gg to: 8007179. Jak ktos chce pogadac to ja bardzo chetnie podyskutuje na rozmaite tematy.
Ja to jestem Kamilka, mam 13 latek i chodzę jeszcze do 6 :thumbdown: Jestem wege (jak wszyscy tu =)) uwielbiam jedzić na rolkach, grać w nogę, w kosza, Capoueirę, słuchać muzy (rock'n'roll i rock), teatr, kino, MM, Natalie Portmanoraz książki. Jestem z Chełma, moje GG to 8719593 ale i tak wolę maila. Podałam jedno konto na onecie a mam ich trzy. To są: lillycace@wp.pl; misha55555@buziaczek.pl; zaba777@amorki.pl Mam nadzieję, że ktoś do mnie napisze =)
Żabka
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja