Chciałbym z przyjemnością napisać, że spotkanie ogólnoforumowe w Warszawie było bardzo udane.W rolę przewodnika po warszawskich Łazienkach wcielił się Sagamore, który oprowadzał nas asfaltowymi alejkami w najciekawsze zakątki tego uroczego miejsca. Na jednej z alejek parku przywitały nas rudobrązowe, kicające wiewiórki. Były tak ufne i oswojone, że podchodziły do spacerujących i dosłownie z ręki przyjmowały drobne pożywienie. Potem udaliśmy się do Greenwaya, gdzie posileni wegetarianskim daniem poszliśmy zwiedzić Stare Miasto. Sprzyjająca pogoda sprawiła, że kamiennymi uliczkami spacerowało wielu turystów, rozwnież w zorganizowanych grupach wycieczkowych. Na rynku spotkaliśmy wielu młodych ludzi grających na różnych instrumentach oraz malujących obrazy. Moją uwagę przyciągnął artysta, który w ciągu kilku minut ciekawą techniką na kartce papieru namalował farbami w sprayu niezwykle kolorowy, futurystyczny widoczek. Z zainteresowaniem patrzyłem rownież na człowieka, który znanym sobie tylko sposobem puszczał olbrzymie, kolorowe, mydlane bańki. Najwięcej radości z tego pokazu miały dzieci, które wesoło podbiegały do lśniących, pulsujących kolorowo baniek mając nadzieję, że złapią je w ręce. Widziałem też grupę młodych ludzi tańczących Break Dance w rytmie skocznej muzyki i wiele innych atrakcyjnych pokazów, które zrobiły nie tylko na mnie duże wrażenie.
Chciałbym serdecznie podziękować uczestnikom spotkania za wspólnie spędzony, pełen miłych wrażeń dzień. Mam nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się w liczniejszym gronie aby poznać się wzajemnie w realnym swiecie :red:
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Mnie bardzo się podobało i cieszę się, że się odważyłam na ten krok w stronę ludzi 🙂 Wprawdzie spodziewałam się ich więcej i była tylko garstka, ale za to jakość przednia. Po ocenzurowaniu fotek zostaną same wiewiórki, wiec kto nie był, niech żałuje 🙂
Ze swojej strony jeszcze tylko przeproszę, że tak dużo uwagi poświęcałam telefonowi 😛
Aha, i zanim przyjedziecie do Olsztyna, wpadnijcie po drodze do Wrocławia 😎 Myślę, że dało by się tu zorganizować przyzwoitą ekipę,
[edytowane 26/9/2010 od xxl]
http://www.explosm.net/comics/random/
Miło czytać, że spotkanie się udało. Tak w ogóle: kto przyjechał poza Stanisławem i Sagamore? Czy jakaś litościwa duszyczka wklei zdjęcia do galerii? (Oczywiście, tylko te ocenzurowane)
No to dwaj wspomniani panowie, xxl, Milunia, Verufer i ja.
Co do zdjęć... jest duuuszo wiewiórek 😉
W ogóle to bardzo miło było Was poznać 😀
Szkoda, że nikt nie zrobił zdjęć Miluni, ona jako jedyna miała aparat... Wybaczysz nam Miluniu? :drink: (niestety nie było emota z kawą 😉 )
[edytowane 26/9/2010 przez Bellis_perennis]
Żałuję serdecznie, że nikt nie uchwycił miny Bellis, gdy się okazało, że ja to ja I w paru innych sytuacjach
😛
Tak w ogóle na zdjęciach jestem tylko ja Stanisław i Sagamore. Xxl się ocenzurowała, Milunia robiła zdjęcia i nikt niestety nie wpadł na to aby ją uwiecznić a Verufer przybył bardzo późno.
Nauka na przyszłość: drugim razem biorę swój aparat 😛 ostatnio zapomniałam o nim z roztrzepania 🙁
Ok, zaraz działam.
Sam umieram z ciekawości 🙂
FOTKI DODANE!
[url=MeG-showgall-gid-6.html]www.wegetarianie.pl/MeG-showgall-gid-6.html[/url]
Są w folderze "Spotkanie forumowiczów 2010"
Czuję pewien niedosyt z powodu wykadrowania się przez moją ulubioną Panią ModeRATor ;P
Ale nie narzekam już bo nie mam do tego prawa - nie byłem na spotkaniu. Niestety nie byłem w stanie.
Niemniej miło zobaczyć duet Bellis-Sagamore oraz Stanisława 🙂
[edytowane 29/9/2010 przez Admin]
Aha, i zanim przyjedziecie do Olsztyna, wpadnijcie po drodze do Wrocławia
Ośmielę się stwierdzić, że Warmia jest atrakcyjniejsza turystycznie niż Dolny Śląsk xD Zwłaszcza latem 😀 Tak czy siak jednakowoż, ja się piszę na kolejne spotkanie w Wawie, pracuję już od miesiąca w jednym miejscu i zdobywam zaufanie szefowej, więc następnym razem z urlopem nie powinno być problemu 😀
I szkoda, że na żadnym zdjęciu nie ma [cenzura] ;D Aczkolwiek Bellis jak zawsze piękna, z widokiem Sagamore na zdjęciach to ja się dopiero oswajam, ale też niczego sobie, Stanisław uroczy, no a wiewiórki śliczne bo rude 😀
[edytowane 29/9/2010 od fasolencja]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja