Mi tam zima tez nie straszna...W koncu jestesmy wege i mamy wiecej witaminek :D...
No dogadajmy sie co i jak...
Ja proponuje po nowym roku w sobote(po za 16.01.10-studniowka) i po 15:00, bo do okolo 14:30 mam trening...
Niech ktos teraz sprecyzuje bardziej termin(tak zeby kazdemu pasowalo :D)...
A pozniej ustali sie miejsce itp.
Przyszła wiosna... może zorganizować jakieś spotkanie ? :red:
Mozna mozna 😉
W koncu by sie przydalo kilku wege poznac...Bo u mnie na Widzewie Wschodzie znam tylko dwie 😉
Kiedy? kiedy? kiedy? 😀
No właśnie, kiedy? W ogóle moglibyśmy spróbować ustalić coś w rodzaju stałego spotkania co jakiś czas, mini-zlot miejski, żeby była okazja poznać się i porozmawiać na żywo.
Będziecie na lumpach, na juwenaliach w najbliższy weekend? Można by się spotkać i na trawce wypić piwko (lub coś innego ;)) - jeśli oczywiście pogoda na to pozwoli 🙂
ja możliwe że będę, ale pewna jeszcze nie jestem.
jesli będzie padać to raczej sobie daruję impreze w plenerze... ale jesli pogoda będzie ok to będe pewnie na lumumbowie i potem w nastepny weekend na politechnice :red:
a plany odnośnie regularnych spotkań przewijają sie tu od dawna, tylko coś w praktyce to nam nie wychodzi 😉
ja możliwe że będę, ale pewna jeszcze nie jestem.
jesli będzie padać to raczej sobie daruję impreze w plenerze... ale jesli pogoda będzie ok to będe pewnie na lumumbowie i potem w nastepny weekend na politechnice :red:a plany odnośnie regularnych spotkań przewijają sie tu od dawna, tylko coś w praktyce to nam nie wychodzi 😉
Tak jest bo jeszcze pierwszy krok nie byl zrobiony...
Jak by to byla regula ze sie spotykamy co jakis czas (powiedzmy raz na miesiac) to, by nie bylo problemu
było już jedno 3osobowe spotkanie (w którym z resztą miałam przyjemność wziąć udział :red: ), wiec chyba można uznać to za pierwszy krok.
z resztą było tu ono nawet zachwalane 😉
myślę, że gdyby forumowiczów było dużo więcej to wtedy łatwiej by to szło, moze nie spotykaliby się wszyscy, ale przynajmniej w jakiś grupkach. bo zawsze iluś tam osobom pasowałby pomysł na wspólne wyjscie danego dnia.
Ale w tedy mnie nie bylo, no i chyba tez nawet w tedy to wege nie bylem 😉
i ja bym sie skusila na spotkanie, o ile w wawie nie bede w tym czasie bo planuje juz jakis czas pojechac i sie zebrac nie mogę. wiec zobaczymy;)
No to zamiast biadolic to moze jakies konkrety 😉
[b]Wege-Aneta [/b] a na wege dzieciaku nie ma jakis planow??? To moze bysmy sie jakos przylaczyli 😉
[edytowane 24/5/2010 przez MuayThai89]
A ktoś idzie w sobotę na juwenalia PŁ? 🙂 bo ja będę na pewno, więc może tam mogłabym się spotkać i zapoznać z kilkoma osobami z forum. Miło by było :).
Kiedy organizujemy jakieś spotkanko? 😀
Podbijam wątek 😉
chyba niewielu Łodzian się tutaj udziela
a moze jednak sa jacyś chętni na spotkanie? :red: