Polecam ksiązki autora wymienionego w tytule, jest wspaniały.
Ja osobiscie lubie najbardziej Norwegian Wood, oraz Kafkę nad morzem
poki co mialem okazje tylko "After dark" ale nie zamierzam na niej zaprzestac :]
"Po zmierzchu" oczywiscie jest napisane dobrze i utrzymuje odpowiedni poziom, ale moim zdaniem te ksiazki ktore wymieniłem wcześniej są lepsze, tez polecam "sputnik sweetheart", zresztą wszystkie książki tego autora polecam:)
pozdrawiam
Adam
no teraz chce dostac kafke nad morzem :]
właśnie czytam Norwegian Wood (angielskie tłumaczenie) cóż... sex, alco & The Beatles
kurcze, okładka z pewnością jest świetna:)
Czytalam "Na południe od granicy, na zachód od słońca" i "Przygode z Owca", jak tylko bede miala czas to siegne po druga czesc owcy... Murakami ma bardzo specyficzny styl i chyba nie wszystkim on pasuje(znajoma marudzila ze nic z tego nie rozumie), ale ja go uwielbiam i polecam mimo wszystko i wszytkim 😀
Niesamowity pisarz, czytałem Norwegian wood, Kronika ptaka nakręcacza i Tańcz Tańcz Tańcz; takie książki pozostawiają "ślad"....
Niedawno odkryłam ale zakochałam się w jego twórczości 🙂 . Podoba mi się tematyka jaką porusza, sposób w jaki to robi, to jak muska delikatnie temat seksu... Nie trawię tylko za bardzo tych wstawek oderwanych od rzeczywistości... no ale podsumowując i tak jest dobrze.
Ubóstwiam Murakamiego.. ehym, tj. jego książki rzecz jasna.