czasami w przypływie desperacji zastanawiam sie czy takie specyfiki jak wspomniany juz goracy kubek jest wege? bo w ich składzie nic takiego konkretnego nie jest napisane...
ale moje przeczucia podopowiadają mi co innego 😉
bo nie sądzę,żeby tworca czegos takiego myslal o vegetarianach 😉
aha i rozważania n.t. bardzo wątpliwych wartości odzywczych zupek w proszku pozostawmy na marginesie. bo to to wszyscy doskonale wiedza. ale czasami bywa sie w takich miejscach, gdzie nic innego dla ciebie sie nie znajdzie. wiec pytam prewencyjnie 😀
no i co sądzicie o takiej np. pomidorowej albo grzybowej? 😉
[edytowane 2/8/2006 od sunnylion]
VEGE - REGGAE POWER 4 EVER 🙂
mam nie miły zaszczyt pracować w fabryce takowych zupek (amino) jako "konserwator maszyn na hali produkcyjnej" (czyli po prostu sprzątam to świństwo) na szczęście ma to miejsce tylko raz w tygodniu ,max 8h.widząc to wszystko od środka i sprzątając to ochydstwo robi mi się nie dobrze i dziwie się ludziom, którzy lubią podobne "specjały"...
nie macie pojęcia jak to wszystko jak wygląda!!! Wyobraźcie sobie, że znajdujecie w swoim przysmaku włos, filtr od papierosa, kawałek plastiku i inne dość zaskakujące rzeczy... mając świadomość i wiedząc, że podobne rzeczy dzieją się w każdej hali produkcyjnej innych firm nie pozostaje mi nic innego jak założenie ogródka i dożywotniego korzystanie ,wyłącznie z jego zasobów... 😛
życzę smacznego 😛
hehe na szczescie obeszlo sie bez zadnych swinstw sztucznych, zylam na owocach 😉 i wege kebabie ;D
ale moja kumpela kupila sobie "zlotego kurczaka" i czytamy sklad a tam zadnego slowa o jakimkolwiek miesie, po prostu nic podejrzanego, wszystko roslinne 😉 ale zlew mialysmy...zloty kurczak bez miesa 😉 ciekawe jak robia rosol bez miesa 😀 hahaha
VEGE - REGGAE POWER 4 EVER 🙂
no a jakims sposobem mają tam wsadzić kurczaka? ugotować zupkę z nim? po prostu dodają jakiś sztucznych substancji smakowych, zapachowych, dlatego dla mnie takie zupki chińskie, i sosy, sa jak najbardziej wegetariańskie. no chyba, że mowa o tych nielicznych wyjątkach, które zawierają kawałki mięsa.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja