a ja osobiscie polecam : paprykarz sojowy 🙂 naparwde cos pysznego 😀 moj ulubiony ptzretwor sojowy 🙂 ale polecam rownierz kotlety z cukiny i kotlety jajeczne dla wegetarian 🙂 tak coby sobie urozmaicic te kolety sojowe 🙂
dopóki widziesz jeszcze uśmiech to widziesz cud ... ! ; )
kotlety sojowe bardzo dobrze smakują też gdy obgotuje się je chwile w wodzie z dodatkiem sosu sojowego (dla mnie najlepiej grzybowego) a później obtoczy w cieście takim niby naleśnikowym, czyli mąka+woda (może być mleko jak ktoś spożywa, oczywiście). ciasto musi być dość gęste żeby się trzymało.
pyszne 😛
[edytowane 1/9/2006 od moniulekm]
a ja polecam sojowe schabowe panierowane w kokosach i ostrych korzennych przyprawach 🙂 są pycha 🙂 a, właśnie - to mój pierwszy post tutaj na forum, mam nadzieję, że będzie miło ^^ a wracając do panierowania ( xD ) - bułka tarta nie zawiera czasem jajka?:)
[edytowane 1/12/2006 od MikelRebel]
w cieście naleśnikowym, zdecydowanie!!! wystarczy troche mąki i mleka, ewentualnie jajko jak sie spożywa. Do ciasta wsypuje zioła prowansalskie, pieprz, sól ziołową itd. i w gęstym cieście zanurzam kotleciki a potem na złocisto smaże na oleju. Z jednym wyjątkiem... bo robie te smakowite precjoza tylko dla mego mężczyzny:D i tylko on je je bo ja nie lubie kotletów sojowych.... :D:D:D ale wymyślam coraz to nowe opcje bo Wojtek tak je lubi ze idzie nam paczka dziennie
hide and seek
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja