nie dawno kupiłam jogurt naturalny firmy sojasun dobry, a nawet bardzo dobry,ale cena lekko miażdżąca 250 g prawie 7 zł.
Cena miażdżąca ale smak mistrzowski - dla mnie to najlepsze jogurty. Polecam figowy.
Z sojowych pojawiły się także Alprosoya, małe w 3 smakach i duży naturalny. Na razie to sprzedaż testowa. Zobaczymy jak wyjdzie test, choć z mojego sklepu znikały szybko 🙂
Ja niestety jestem skazana na jogurty, a piszę niestety bo strasznie ich nie lubię 🙁 W dodatku nie wolno mi jeść tych słodzonych więc pozostają naturalne czego nie jestem w stanie przełknąć 😮 Ostatnio jem naturalny bez cukru z danona, ale aż mnie wykręca i się cała trzepię już po jednej łyżeczce, no nie mogę 😡 A w dodatku nie dosypię sobie do tego rodzynek czy czegoś w tym rodzaju bo każdy dodatkowy cukier u mnie odpada 😮 Czy znacie jakiś jogurt naturalny, który nie wykręca szczęki na wszystkie strony? 😀 Nie sugeruję się tutaj wypowiedziami, że ten a ten naturalny jest pycha bo akurat ktoś może lubi taki bardzo kwaśny smak a ja potrzebuję jakiś mniej intensywny 😛
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja