Polacam oleje. Jecie surówki, więc do niech można łyżke dodać. A w necie jest fajna firma, która ma stronkę i ja u nich akurat kupuje.
oleofarm.com.pl
Nezły jest olej lniany 1 l. starcza na dośc długo, a termin waznosci to 3 miechy, więc teoretycznie krótko, ale zależy ile kto tego oleju zużywa.
taki olej nie tuczy. Raczej natłuszcza i nawilża organizm... zresztą sami wejdźcie i poczytajcie
Witam,
Dobrym żródłem "dobrych" tłuszczy są oleje lniany, z oliwek oraz rzepakowy, spożywane w jednym posiłku w celu wzajemnego uzupełniania się. Oczywiście wszystkie tłoczone na zimno. Podobno najlepszy dla nas stosunek omega3 do omega6 jest w oleju lnianym.
Pozdrawiam m@rcin
Tu [url] http://shop.inf.poznan.pl/go/_category/index.php?idc=id_4&sess_id=1e66a910b393a76edf604ca3e5e43bec[/url]
znajdziecie tańsze.
http://szydelkoikoraliki.blogspot.com
Wydaje mi się, że przy gotowaniu niszczy się większość cennych związków zawartych w nasionach a przy jedzeniu ich w całości, przechodzą one tylko przez przewód pokarmowy i zostają później wydalone. Świeżo zmielone siemię lniane najłatwiej będzie się przyswajało i niczego przy tym nie stracisz 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja