Na poczatku swojego weganizmu miałam okres na jedzenie ryżu z warzywami.
Potem jakiś czas miałam faze na różnego rodzaju zapiekanki i pizze.
Potem był czas na wszystkie mozliwe spagetti
A teraz przyszedł moment na soczewice...
hehehe (oczywiście nie tylko te wymienione rzeczy jadłam ale w wiekszości)
Nie wiem co na to wpływa ale wtedy własnie na to miałam ochote 😛
Niedawno miałam ciągle chętkę na frytki, placki ziemniaczane, mocno posolone, z cebulowo-pomidorowym sosem, potem cieciorkę w sosie pomidorowym, pieczywo chrupkie kukurydziane, teraz na makarony z cieciorką, zapiekanki 🙂 , a chce mi się pizzzy, tylko na razie szukam przepisu na owowegetariańską. A i jakiś czas temujadłam na okrągło surowe warzywa i owoce, teraz jakoś mi sie tych rzeczy nie chce. Trochę zaniedbuję swoją dietę, ale w najbliższych dniach staram się poprawić. Chociaż organizm wie, czego akurat potrzebuje
Ja mam teraz czas na moje nowe kulinarne odkrycie - bardzo proste zresztą-ugotowaną kukurydzę z masełkiem i szczypta soli 😛 yymm mniam 🙂 a i jeszcze bobik 😀 mogłabym jeść tonami 😛 a i soczewice to tez... i w postaci kotletów(które ostatnio coś mi nie wyszły ale co taam :p) i w zupce z soczewicą 🙂 Oo żesz...ale mi teraz nadszedł smaczek na to wszystko 😛
Odkąd jest sezon na słonecznik (w kółku) to na okrągło go jem! 😀 Uwielbiam 😀 I ostatnio ciągle jem masło słonecznikowe. SAłonecznik góruje 😀 I siemie lniane w maśle też ^^ 😀
A tak poza tym,, to jeszcze fasolka szparagowa i kotleciki panierowane w sezamie ^^ 😀
Smacznego wszystkim głodomorom 😀
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
A ja znowu siedzę ze słonecznikiem. Jak będę wracać do domku, to pewnie kupię drugie kółko 😛 A dzisiaj na obiadek miałam placki ziemniaczane 😀 Uwielbiam 😀 Zresztą ja wogóle uwielbiam jedzenia 😀 Chociaż ludzie widząc moją figurę zarzucają mi coś inego 🙁
Ostatnio poszłam pobiegać i jeden znajomy pan z osiedla się na mnie zdenerwował, bo myślał że się odchuzam 😮 Po paru minutach wyjaśnień doszło do niego 🙂
Wczoraj oglądałam w końcu "Super size me" i stweirdziłąm,że kocham swoją niedowagę i nie chcę mieć NIGDY w życiu nadwagi :casstet:
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
Ja ostatnio zapycham się głównie owocami i warzywami i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu 🙂 A dziś an obiadek miałam czerwony barszcz z fasolką i pierogi z grzybami - pycha! 😛
Zapraszam na portal wegetariański wegeswiat.pl
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja