to była firma SONKO:)
na razie dałam sobie spokój z ryżrm, no moze prócz wafli ryzowych i preparowanego....
a co do tej firmy, to znajoma mi mówiła, ze kilkakrotnie już jej sie zdarzyło coś podobnego ....
[edytowane 25/11/2007 od lucylu]
podarujUśmiechSwójTymKtórychNapotkaszNaSwejDrodze
Mi z czasem robaki pojawiają się we wszystkim, a wszystko zamykam w szczelnych słoikach zaraz po otwarciu opakowania. Parę dni temu znalazłam robaki w moim cennym niełuskanym ryżu, który pachnie orzechami. Ja się zawsze wkurzam, a rodzice mówią, że robak wlezie już w sklepie. Grrr
http://www.explosm.net/comics/random/
Wiecie co nie zapomne nigdy mojej wizyty w oczyszzelnie pasz tych z ktorych robi sie make chlebi i takie tam...np zboze wpadalo do takiego wielkiego sita i tam razem ze szczurami myszami ulegalo zmieleniu tak i jest do dzis dnia od tamtej pory nie jadam nic co z maki i produktów zbozowych naprawde NIGDY nie wiemy co sie DOKLADNIE znajduje w produktach...
Live and let live!
Na złe tory zszedł ten wątek- fryteczki? frytasy,fryty... klawiaturę zaślinię! 😉
"Co jest bardziej niezdrowe i kaloryczne - frytki czy czipsy?"
w chipsach jest trochę chemii, w domowych frytasach zaś niewiele, więc chyba chipsy wychodzą niezdrowiej.
Taka uroda tego świata,że to co smaczne, to i niezdrowe(i/lub tuczące)... 😛
Białowieska się Puszcza.
E tam , lepiej samemu zrobic sobie frytki ...ja nigdy nie jadałm robionych, raz mi sie zdażyło i byłam autentycznie zszokaowana jakie to rozmiekłe, gąbczaste i bezsmakowe. Ja tam wole obierać 15 minut i zjesć dobrze.No ale jest jedno ale po zatym zwierzecym : robione chyba sie piecze w piekarniku a nie smarzy w bradzo kalorycznym i zmulającym żołądek oleju który potem wycieka z tych frytek.
A mi ślina nie leci bo jestem po obiedzie ;p , juz sie nauczyłam nie wchodzić na forum głodna 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja