Ja kupuję ryż tej firmy i na razię nic złego w tym produkcie nie znalazłem.
ryz nie jst przeciez produktem przetworzonym wiec co by mieli do niego dodawac? moze lezec pare miesiecy na polce i nic sie z nim nie stanie. Co innego paprykarze czy pasztety sojowe
Nie trawie obludy, dwulicowosci i falszu!
chm... dobrze wiedzieć... chyba staję się zwolenniczką domowych pasztetów, jestem chociaż pewna że nie ma tam jakiś świństw. na szczęście nigdy nie kupowałam pasztetów tej firmy tylko np. soczewicę.
a tak w ogóle to już gdzieś słyszałam że to nie jest jedyny nie-wege przekręt tej firmy
[edytowane 27/2/2008 przez Natasha]
Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein
http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy
Ja nie jadam produktów przetworzonych takich jak paprykarze czy pasztety, ponieważ nie mam do nich zufania. A bywało i tak, że często mnie uczulały, więc zrezygnowałam 🙁 Takie przetwory najlepiej zrobić sobie samemu. To najbezpieczniejsze i najzdrowsze 😉
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
lepiej kupować paszczety firmy polgrunt. na pewno są lepsze od sante,choćby ze względu np:na smak,moim zdaniem to polgrunt jest ogólnie lepszą firmą od sante.
Też preferuję polgrunt:)
PS. Po raz kolejny wychodzi na to, że nawet przed zakupem produktów wegetariańskich należy uważnie przeczytać skład... 😮
Żadna prawda nie wydaje mi się bardziej oczywista niż ta, że zwierzęta potrafią myśleć i odczuwać tak jak ludzie
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja