nie mam wagi do zwazenia tych porcji; wez poprawke na to, ze jestem zarlok:))
Nie wyglądasz na żarłoka 😀
Na sniadanie kakao na mleku sojowym + okarę z odrobiną oleju, soli i pokrojony ząbek czosnku.
Na obiad młode ziemniaki ze startym buraczkiem polane olejem i posypane natką pietruszki.
Na kolację druga część obiadu [img] [/img]
Ja dodaje czosnek do wszystkiego 🙂 i nic mi nie jest na razie, jak mi się coś stanie to napisze 🙁 , chyba że nie będę pisał to wiecie ... bycie świnką morską nie zawsze popłaca 🙁 .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj zrobiłem sobie placki jabczane baby-jagi 😛
[edytowane 12/6/2009 przez pmk]
mn
ja dzis makaron spagethi 🙂 do tego sos bolonezzze xD pomidory z puszki 🙂 przyprawione bazylia rukola czosnkiem i posypałam pestki słonecznika 🙂
ale nie mam pomysłu na kolacje:P mama kupiła marchewkę fasolkę zólta sałatę pomidory 😛 jakis pomys ł?? pozdrawiam i SMACZNEGO:) 🙂 🙂 🙂 😛
Ruda
ostatnio mam ciągle ochotę na mega proste warzywne obiady: dziś jadłam: kalafiora, buraka, ziemniaki, marchewkę i ogórki małosolne +olej polany po warzywach.
Wczoraj był kalafior z ziemniakami i szparagówką w sosie pomidorowym. A jutro..hm...zobaczymy co Mama będzie miała w lodówce 😉
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja