Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co dziś na obiad?

4,197 Wpisy
306 Użytkownicy
2 Reactions
712.7 K Widoki
(@7871)
Reputable Member
Połączone: 17 lat temu
Wpisy: 488

Ziemniaczki z sadzonymi jajkami i z mizeria 😉

OdpowiedzCytat
(@4993)
Reputable Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 337

dziś była sałatka cesarska, z tymże w niej zamiast kawałków kurczaka były pokrojone w kosteczkę, panierowane kotlety sojowe rzecz jasna 😀

OdpowiedzCytat
 JAGA
(@435)
Noble Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 1385

pełnoziarniste spaghetti z domowym sosem pomidorowym i marynowanym tofu, jak zwykle pycha 😛 proste, szybkie, smaczne i o wiele zdrowsze od tradycyjnego 😉

OdpowiedzCytat
(@1187)
Noble Member
Połączone: 20 lat temu
Wpisy: 1084

ryż do tego jajka sadzone i kapustka mloda z pieczarkami i cebulka;)

OdpowiedzCytat
(@8047)
Trusted Member
Wpisy: 79

Smażone warzywa z mrożonki...cała góra warzyw...szybkie, czy zdrowe, pewnie nie do końca, ale pyszne! 🙂

OdpowiedzCytat
 JAGA
(@435)
Noble Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 1385

idziemy na obiad do Złotego Osiołka, wg menu z ich strony internetowej mają dziś pycha kotleciki ziemniaczane z kapustą i gołąbki- mam nadzieję, że te 2 pyszne dania "nie wyjdą" za nim ja przyjdę na wyżerkę 😛

OdpowiedzCytat
(@4978)
Noble Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 1077

Bardzo prosty obiad: brązowy ryż, tofuburgery i góra surówki z sałaty lodowej z ogórkiem, pomidorem, marchewką i sosem vinaigrette. Zaczęłam kolejne odchudzanie, pewnie ze trzy dni wytrzymam 😉 (Dłużej to nawet niewskazane, bo z głodu robię się nieprzyjemna dla otoczenia 😛 )

OdpowiedzCytat
(@7871)
Reputable Member
Wpisy: 488

Bardzo prosty obiad: brązowy ryż, tofuburgery i góra surówki z sałaty lodowej z ogórkiem, pomidorem, marchewką i sosem vinaigrette. Zaczęłam kolejne odchudzanie, pewnie ze trzy dni wytrzymam 😉 (Dłużej to nawet niewskazane, bo z głodu robię się nieprzyjemna dla otoczenia 😛 )

Odchudzanie nie polega na glodzeniu sie, bo to grozi efektem yoyo ;)...

A wracajac do tematu to ja dzis zjem sobie tluste, niezdrowe frytki wlasnej roboty i do tego kilka kotletow sojowych, oraz prawie pol kilo brokuly ;)...

OdpowiedzCytat
(@6051)
Reputable Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 308

dziś na obiad była pyszna grochówka : ))

OdpowiedzCytat
(@9067)
Active Member
Połączone: 16 lat temu
Wpisy: 19

naleśniki ze szpinakiem i sosem meksykańskim mojej roboty ;D aż jestem zaskoczona że tak smacznie wyszły 😉

OdpowiedzCytat
(@8367)
Estimable Member
Wpisy: 119

A ja sobie dziś wymysliłam naleśniki z kaszą gryczaną, pieczarkami i brokułem 🙂
A narobiłam ich tyle że jeszcze będą na kolację.
Polecam

OdpowiedzCytat
(@8728)
Eminent Member
Wpisy: 44

U mnie dziś marny obiad 😉
Nic mi sie nie chciało, wiec zjadłam to co reszta rodziny - ziemniaki, marchewka z jabłkiem, tylko zamiast mięsa jajko sobie usmażyłam 🙂
Jutra cos lepszego zrobie!

OdpowiedzCytat
 Riku
(@9085)
Eminent Member
Połączone: 16 lat temu
Wpisy: 20

A u mnie byla pycha zapiekanka brokulowa z sosem beszamelowym (jakkolwiek się to pisze 😛 ). 🙂

OdpowiedzCytat
(@7583)
Reputable Member
Wpisy: 361

brokuły z sosem pomidorowym z bazylią i orzechami włoskimi:D

OdpowiedzCytat
(@6051)
Reputable Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 308

ziemniaki gotowane na parze, kotlety z seitanu, mizeria, surówka z pory, ogórków kiszonych, jabłka, kiełków brokuła z olejem lnianym i miodem : ))

OdpowiedzCytat
Strona 141 / 280
Udostępnij: