A u mnie były duże nadziewane pieczarki. Dziś zamierzam zrobić zupę pomidorową - krem. Czy będzie drugie danie to się zobaczy, ale coś wątpie. 😛 Jedynie może zrobię sałatkę marchewkową którą ostatnio się obżeram. 😀
No i schudnij tu człowieku jak masz wenę na gotowanie. Wiem, że się da, ale nie przy mojej kuchni. 😀
[edytowane 10/7/2010 przez Wege-mewka]
Spaghetti bolognese z razowej mąki durum z czerwoną fasolką 🙂
EDIT: Cholerka zapomniałem, że mam w szafce mieloną kostkę sojową, użyłbym jej zamiast fasolki, no ale już trudno się mówi. 😛 Musztarda po obiedzie.
[edytowane 11/7/2010 przez DaveDorian]
''Bogowie są dziwni. Im bardziej ich czcisz, tym więcej złych duchów zsyłają ci nazajutrz by tańczyły ci w głowie...''
Wegański strogonow z młodymi ziemniakami i surówką (3 gatunki sałaty, 2 pomidory, 1 ogórek małosolny, pół małej cebuli, wegańska śmietana sojowa BIO Natumi, olej lniany, zioła)
[edytowane 14/7/2010 przez DaveDorian]
''Bogowie są dziwni. Im bardziej ich czcisz, tym więcej złych duchów zsyłają ci nazajutrz by tańczyły ci w głowie...''
Ha! A ja dzisiaj zupka! Pierwsza w mojej karierze :D. Warzywna taka (marchew, pieczarki, brokuły, groszek, kalafior, kukurydza) + cieciorka (bardzo smaczna swoją drogą, 1. raz rzecz jasna miałam okazję się z nią zetknąć) 🙂 :).
[b] rubia[/b] - powrotu do zdrowia życzę! 😉
post ten wyraża opinię użytkownika w dniu dzisiejszym i nie może być użyty przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani żadnym innym.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja