Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Co dziś na obiad?  

Strona 17 / 280 Wstecz Następny
  RSS

Stanisław
weteran forum
04/05/2008 2:00 pm  

Ty się Velvet nie przejmuj ludźmi i nie opowiaj im co jesz bo zawsze Cię skrytykują. Najważniejsze żeby jedzenie służyło Twojemu zdrowiu.
Mój kot wytrzeszcza oczy na Twój biedny avatar i czeka kiedy go zmienisz 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Ayna
 Ayna
forumowy expert
05/05/2008 4:02 am  

Naleśniki pszenno-orkiszowe ze szpinakiem i tofu.

OdpowiedzCytat
Kokoro
forumowicz
05/05/2008 11:59 pm  

Grochówka 🙂 Oprócz tego sałata zielona z pomidorami, świeżym ogórkiem oraz mega dawką koperku 🙂 Kocham koperek !!! 😎

OdpowiedzCytat
rubia
forumowy expert
06/05/2008 12:41 am  

Pierogi z kurkami. A teraz robię gulasz sojowy na dwa dni, może zjemy z brązowym ryżem, a może z brązowym makaronem. Oprócz tego sałata z ogórkim i pomidorem- duuużo!

OdpowiedzCytat
fafik
bywalec
06/05/2008 1:23 am  

Ja też :):) właśnie jem rzodkiewkę z mega dawką koperku 😛

rzodkiewka z samym koperkiem czy coś jeszcze dodajesz?
bo ja kocham i rzodkiewkę i koperek (sama nie wiem co bardziej :P) ale razem ich jeszcze nie jadłam

OdpowiedzCytat
Wege-Aneta
forumowy expert
07/05/2008 5:48 pm  

dzisiaj kotleciki z fasoli do tego dw aogorki kiszone 🙂

OdpowiedzCytat
Ktosiek
stały bywalec
07/05/2008 6:06 pm  

Gołąbki z kaszą w sosie pomidorowym ; d

OdpowiedzCytat
Kokoro
forumowicz
09/05/2008 3:17 am  

Kocham koperek !!! 😎

Ja też :):) właśnie jem rzodkiewkę z mega dawką koperku 😛

To może jakiś Fan-klub koperku założymy 😀 Ja już należę do klubu wielbicieli czosnku (dwuosobowego 😉 ) 😀
A dziś były u mnie naleśniki z mąki razowej żytniej z farszem botwinkowo- rzodkiewkowo- koperkowo- pomidorowym 🙂 Posypane jeszcze koperkiem świeżym 🙂

OdpowiedzCytat
azizan
bywalec
09/05/2008 4:37 am  

fasolka szparagowa, ciecierzyca, pieczarki, pomidor, cebulka, polane mlekiem kokosowym i trochę czosnku ....hmmm pycha :D, nawet kotlety moich mięsożernych współlokatorów przegrały i zajadali się warzywkami :D, może ich nawet nawrócę ...nie słowem a czynami:D

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
velvet
bywalec
09/05/2008 11:56 am  

a dzis mam bakłażana w lodówce, i nie mam pojęcia co z niego zrobić!

velvet

OdpowiedzCytat
elis99
bywalec
09/05/2008 10:29 pm  

A ja dzis po prostu wymiatam 🙂
Gotowane ziemniaczki z koperkiem i cebulka 🙂 yeeeaa 😀

I'm so sick of fights I hate them .. Come on let me hold you touch you feel you

OdpowiedzCytat
rubia
forumowy expert
09/05/2008 11:29 pm  

"Światłowody" z warzywami na patelnię (zielone strączki, marchewka żółta i pomarańczowa, grzybki mun, por) i do tego sos sojowy. Jednym slowem:chińszczyzna, tak dla odmiany. Acha!
Zawzięłam się i postanowiłam przez dwa tygodnie zobaczyć jak mi będzie bez nabiału i pieczywa. 😎 Co będzie dalej, się zobaczy 😉

OdpowiedzCytat
rubia
forumowy expert
10/05/2008 7:32 pm  

Ziemniaczki z mrożonką warzywną. 😛
Velvet mogłabyś zmienić ten swój avatar bo aż litość bierze jak patrzę na tą smutną dziewczynę. 😎

No i popatrz, Stanisław, co się porobiło. Velvet zamieniła jedną smutną dziewczynę w awatarze na inną 🙁

OdpowiedzCytat
Ayna
 Ayna
forumowy expert
10/05/2008 8:09 pm  

Pojawiły sie szparagi , więc nie mogłam się im oprzeć i kupiłam. Ugotowałam zupę szparagową.
Zawsze wybieram te białe szparagi , są delikatniejsze od zielonych. Teraz taka zupa często będzie u mnie gościć na stole. :spryciarz:

OdpowiedzCytat
Kokoro
forumowicz
11/05/2008 12:43 am  

Kotleciki z kaszy jaglanej i cebuli polane sosem pomidorowo-czosnkowym, a do tego mizeria 😉

OdpowiedzCytat
Strona 17 / 280 Wstecz Następny

Praca