Ty się Velvet nie przejmuj ludźmi i nie opowiaj im co jesz bo zawsze Cię skrytykują. Najważniejsze żeby jedzenie służyło Twojemu zdrowiu.
Mój kot wytrzeszcza oczy na Twój biedny avatar i czeka kiedy go zmienisz 🙂
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Kocham koperek !!! 😎
Ja też :):) właśnie jem rzodkiewkę z mega dawką koperku 😛
To może jakiś Fan-klub koperku założymy 😀 Ja już należę do klubu wielbicieli czosnku (dwuosobowego 😉 ) 😀
A dziś były u mnie naleśniki z mąki razowej żytniej z farszem botwinkowo- rzodkiewkowo- koperkowo- pomidorowym 🙂 Posypane jeszcze koperkiem świeżym 🙂
fasolka szparagowa, ciecierzyca, pieczarki, pomidor, cebulka, polane mlekiem kokosowym i trochę czosnku ....hmmm pycha :D, nawet kotlety moich mięsożernych współlokatorów przegrały i zajadali się warzywkami :D, może ich nawet nawrócę ...nie słowem a czynami:D
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
"Światłowody" z warzywami na patelnię (zielone strączki, marchewka żółta i pomarańczowa, grzybki mun, por) i do tego sos sojowy. Jednym slowem:chińszczyzna, tak dla odmiany. Acha!
Zawzięłam się i postanowiłam przez dwa tygodnie zobaczyć jak mi będzie bez nabiału i pieczywa. 😎 Co będzie dalej, się zobaczy 😉
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja