Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Co dziś na obiad?  

Strona 177 / 280 Wstecz Następny
  RSS

xxl
 xxl
weteran forum
07/11/2010 1:58 pm  

Liczba stron może być zmienna u różnych użytkowników, bo każdy może sobie ustawić inną liczbę postów wyświetlanych na stronie.

Mnie również nie podoba się cofanie i zmienianie swoich wypowiedzi, to nieodpowiedzialne i dezorganizujące. Też byłabym za zablokowaniem możliwości edycji i usuwania starszych postów, choć mam niemiłe przeczucie, że byłaby to jedna z wielu przydatnych funkcji poza zasięgiem technicznym tego forum. Wtedy nie dochodziło by do takich sytuacji. Do dziś ciśnienie mi skacze jak widzę wielkie dziury w starszych wątkach, bo pewna [i]odpowiedzialna inaczej[/i] użytkowniczka cichcem skasowała kilkaset (!) swoich postów.

[edytowane 7/11/2010 od xxl]

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
szymon1980kat
bywalec
07/11/2010 2:33 pm  

Aha no to przy założeniu że mam 30 postów na stronie 😉 Wtedy się zgadza

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
07/11/2010 2:50 pm  

Nie powiem, kiedyś też skasowałam kilka postów, ale to było bardzo dawno i postów było kilkanaście, głównie tych z jakimiś osobistymi informacjami, gdyż przydarzyła mi się niemiła sytuacja w związku z tym, że za dużo o sobie napisałam.
A co do tej użytkowniczki, to chyba wiem o kogo chodzi ;p
Teraz już nic bym nie skasowała i nie pochwalam tego, z mojego punktu widzenia lepiej jest usunąć post, niż zmieniać jego treść, gdyż może to postawić rozmówcę w negatywnym świetle.
Poza tym, mogłeś powrócić do tematu w nowym wątku i wtedy sprawę wyjaśnić. Albo najlepiej dać sobie z tym spokój, bo nikt już nie pamięta o co chodziło, a także nie sądzę, by komuś chciało się przekopywać przez kilkadziesiąt stron wątku, który jest po prostu monotonny.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
07/11/2010 5:33 pm  

i że to ja mam rację

taaaa ty zawsze masz rację...

Fasol masz rację ale to nie zmienia faktu, że postąpił nieuczciwie... Zastanawia mnie tylko co znów szymonek wywinie bo albo kogoś obraża, albo oszukuje- wiecznie 'coś'.

OdpowiedzCytat
szymon1980kat
bywalec
07/11/2010 6:59 pm  

no nie wiem Pani Strączkowalencjo czy to byłaby dobra myśl.
wow Bellis musiałem ci zapaść głęboko w pamięci skoro tak czule mnie wspominasz w każdym poście

OdpowiedzCytat
xxl
 xxl
weteran forum
07/11/2010 7:37 pm  

Dopiero co przeprosiłeś i znowu zaczynasz? Żadnych więcej przepychanek w tym temacie!

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
07/11/2010 8:53 pm  

Żurek na bazie takiego butelkowego roztworu. Dodałem kilka ziemniaków pokrojonych w kostkę, cebuli posiekanej w półplasterki i przesmażonej oraz kostki bulionowej wegetariańskiej. Całkiem dobre.

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
rubia
forumowy expert
08/11/2010 12:47 am  

Cudeńka warzywne- ratatujowopodobne, gotowane nie moimi rękami tylko koleżanki więc tym bardziej pyszne 🙂

Żurek na bazie takiego butelkowego roztworu.

Bułku, gdzieś mam przepis na własnej roboty żurek z mąki żytniej. Jeśli odważę się go kiedyś wykorzystać i wyjdzie przyzwoicie w smaku, to podzielę się tą informacją na forum 🙂

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
08/11/2010 1:25 am  

Kiedyś przygotowywaliśmy żurek to śmierdziało niesamowicie czosnkiem. Wypróbuje jeśli dasz gwarancję, że nie wytruje całego bloku ;).

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
sunflower_ren
bywalec
08/11/2010 12:43 pm  

Wczoraj: tarta z dynią i serem pleśniowym na cieście francuskim
Dzisiaj: pieczona dynia ( http://puszka.pl/przepis/5322-dynia_pieczona_czosnkowa_i_ew_pasta_z_dyni_.html), do tego pieczone ziemniaczki i brokuły gotowane na parze.

OdpowiedzCytat
szymon1980kat
bywalec
08/11/2010 1:39 pm  

xxl twoja ostatnia uwaga jak najbardziej pasuje do Bellis. I rozumiem że ona była właśnie do niej? Ok.
A dziś na obiadek moje przyszłe danie jak z diety dr Budwig, czyli joguś + krem z siemienia i słonecznika + miód oraz pajda rzeżuchy

OdpowiedzCytat
Blueberry
bywalec
08/11/2010 2:42 pm  

Ja mam dzisiaj zupe z bobu: bób (niespodzianka:P), marchew, seler, por, ziemniaki, czosnek, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie, troche wegety.

Trawożerca

OdpowiedzCytat
Admin
stały bywalec
08/11/2010 2:57 pm  

Szymonie, xxl prosiła Cię o zaniechanie przepychanek, więc dość offtopów.
Jestem przeraźliwie wyczulony na punkcie zmieniania swoich postów przez użytkowników. Rozumiem jeszcze usunięcie nic nie znaczącej wypowiedzi, która nie godziła w innych, ale za obraźliwe i takie które sieją niezdrowy ferment powinno się brać odpowiedzialność. Było kilka osób, które rozpętywały piekiełko, po czym wymazywały swoje winy edytując bądź kasując posty. Z tego co pamiętam już nie piszą na forum. Ty dostajesz tylko ostrzeżenie, jako że sam przyznałeś się do takich praktyk. Choć swoją drogą to wyjątkowe tupeciarstwo.

Wracając do tematu wątku, w którym piszemy i którego radzę się trzymać: dziś na obiad wegańska, pożywna zupa krem z dyni z dodatkiem grzanek 🙂

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
08/11/2010 2:57 pm  

xxl twoja ostatnia uwaga jak najbardziej pasuje do Bellis. I rozumiem że ona była właśnie do niej? Ok.

Jeśli myślisz, że mnie sprowokujesz to jesteś w błędzie 😎

Dziś na obiadek brokuły na parze w sosie czosnkowym, puree ziemniaczane i kotlety pieczarkowe 😛

OdpowiedzCytat
szymon1980kat
bywalec
08/11/2010 4:33 pm  

Admin, jakie znowu offtopy? Przecież nadmieniam przy tym co miałem na obiad. Czy ty i xxl jesteście już doszczętnie tępi że nie widzicie że to Bellis zaczęła mnie prowokować?

Było kilka osób, które rozpętywały piekiełko, po czym wymazywały swoje winy edytując bądź kasując posty.

Masz rację, tylko, że to nie ja jestem tym winowajcą który wszystko zaczął. To nie ja zacząłem wtedy wyzywać i siać ferment - wystarczy spojrzeć na komentarze sprzed edycji. Więc miałem prawo to zmieniać.
A skoro xxl prosi o brak osobistych wycieczek, to niech robi to po równo - także i tą perennis, bo inaczej zalatuje od niej stronniczością. A może B.perennis to wasz ulubiony pupilek i dlatego przymykacie oczy na jej słowne przepychanki?
Bellis - przyjąłem - wobec tego nie jestem w błędzie, bo to nie miało na celu sprowokowania 😎 Więc dałaś się sprowokować na coś, co nie było prowokacją :rotfl:

[edytowane 13/11/2010 przez szymon1980kat]

OdpowiedzCytat
Strona 177 / 280 Wstecz Następny

Praca